Beneficiile usturoiului in bolile de inima

Photobucket
Numeroase studii clinice au aratat rolul şi beneficiile suplimentelor de usturoi în bolile de inima : în special, scăderea colesterolului total, colesterolul LDL( colesterolul rău) si a trigliceridelor . Câteva studii clinice au sugerat, de asemenea beneficiile usturoiului în prevenirea agregării plachetare şi trombozei (formarea de plăci în sânge). Un alt studiu, de asemenea, a arătat că, extractele de usturoi au coborât hipertensiunea arterială. Cele mai multe dintre aceste studii sunt relativ pe termen scurt, prin urmare, nu ştim dacă beneficiile pozitive ale usturoi vor dura mai mult de 3 luni.

Cât de mult usturoi?

Asociaţia Dietetică Americană a sugerat că, în scopul de a obţine beneficiile potenţiale de sănătate de la usturoi, este nevoie de 600 - 900mg (aproximativ 1 căţel de usturoi proaspăt) pe zi.

Alte beneficii

Unele studii au aratat beneficiile potenţiale ale usturoiului în prevenirea cancerului. Unii au sugerat că usturoiul a inhibat dezvoltarea şi progresia cancerului de sân, de colon, de stomac, esofag, cancerului de prostată şi de piele, în tuburi de testare şi la animale.

Alte studii au arătat că, de asemenea, ca usturoiul are efect de antibiotic şi antifungic .
LaFemme