Beneficiile orzului

Photobucket

Orzul se coace în musaca, se gateste cu legume sau este servit în loc de orez. Are capacitatea de încărcare cu fibre care te umple reduce foamea intre mese.

Bobul de orz este un bob foarte versatil care este sărac în grăsimi şi fara colesterol.

Beneficii de sănătate

Este posibil să fi auzit de tărâţe de ovăz şi capacitatea lui de reducere a colesterolului . Cercetarea arată că orzul are un efect similar asupra colesterolului, de asemenea. Orzul conţine fibre solubile, beta-glucan, găsite în tărâţele de ovăz şi fasolea uscată. Pectina. o fibra solubila lupta cu colesterolul, de asemenea.

Orzul este bogat in fibre insolubile, de asemenea. Întreg, sub forma decojita, conţine mai multe decât grâul . Ca fibra insolubila absoarbe apa, si sporeste viteza conţinutului intestinal prin corp, care poate reduce riscul de a dezvolta cancer rectal, deoarece contactul dintre substanţele nocive şi peretele intestinal este limitat. Şi există un alt bonus - fibrele insolubile pot ajuta la inlaturarea tulburărilor digestive, cum ar fi constipaţia şi hemoroizii .

Valorile nutritive

Dimensiune: 1 / 2 cana
Calorii: 97
Grăsime: 1 g
Grasimi saturate: 1 g
Colesterol: 0 mg
Glucide: 22 g
Proteine: 2 g
Fibre dietetice: 3 g
Sodiu: 2 mg
Niacina: 2 mg
Fier: 1 mg
Mangan: 1 mg
LaFemme