Apa ajuta la slabit

Photobucket
Apa este indispensabilă pentru viaţă. Ştiaţi că acest lichid minunat , inodor, incolor ar putea fi crucial pentru pierderea în greutate? Apa este esenţiala în menţinerea sănătăţii organismului nostru. Este absolut necesar pentru functionarea normala a celulelor noastre şi organele noastre. O multime de apă potabilă zi cu zi este cheia pentru o bună sănătate şi de o importanţă crucială atunci când sunteţi la dieta. Un organism bine hidratat garantează funcţionarea rapidă şi eficientă a organismului nostru. Dacă vom oferi organismului nostru o cantitate suficientă de apă se intensifică rata metabolica, astfel influenţeaza pierderea în greutate.

Studii recente au arătat că senzaţia de foame şi de sete apar sub aceiasi forma , deoarece creierul nu diferentiaza aceste două senzaţii. Dacă există o deshidratare uşoară, organismul poate gresi senzaţia de foame cu cea de sete .

Băutul de multa apa va împiedica supraalimentarea si poti profita de scăderea în greutate.

O mulţime de produse alimentare sunt pline de grăsimi şi conţin mai puţină apă. Dacă urmaţi un regim alimentar care nu vă permite să consumaţi alimente bogate in apa, apoi consumul de apa devine şi mai important pentru a vă ajuta să opriti dorinţa pentru unele produsele alimentare.

Apă potabilă la mese, vă oferă un sentiment de plenitudine

Daca se bea apa impreuna la masa se va simti un sentiment de saţietate mai devreme, prin urmare, se mananca mai puţin. Apa umple stomacul si reduce pofta de mâncare. Deşi, dacă aţi bea doar apă nu s-ar obţine acelaşi efect. În scopul de a simti acest sens de plenitudine organismul dumneavoastră are nevoie pentru a obţine în vrac, substanţe nutritive şi calorii, de asemenea.

Apa este elementara în procesul de ardere de calorii

Dacă doriţi să pierdeti în greutate , creşte aportul de fibre, ceea ce înseamnă că trebuie să mănânci o mulţime de fructe, legume şi cereale. În timp ce fibra este foarte benefica pentru sistemul digestiv, fără o cantitate adecvată de apă se poate ajunge la constipatie şi nu la pierderea în greutate anticipata.  Procesul are nevoie de o aprovizionare corespunzătoare de apă şi dacă nu se oferă suficientă apă acesta duce rapid la deshidratate, care incetineste procesul de slabire.

Apa stimulează rata metabolismului

Consumul de apă creşte metabolismul, astfel permiţându-vă să consumati un număr mare de calorii.

Apa ajută la excreţia de deşeuri din rinichi

În scopul de a păstra sănătatea noastră şi buna funcţionare a organelor noastre, se recomandă de a consuma aproximativ 8 pahare de apă pe zi. Apa va elimina deşeurile care sunt produse de descompunerea ţesutului adipos din organism. Aceste deşeuri sunt eliminate prin rinichi. În timpul unei diete cu proteine mi multe deşeuri sunt produse în procesul de digestie, în principal, deoarece organismul începe să se descompuna grăsimile depozitate. De aceea, este foarte important să se bea apă suficientă pentru a ajuta rinichii sa elimine aceste deşeuri şi alte toxine din corpul nostru.
LaFemme