Aimente care imbunatatesc viata sexuala

Photobucket


Ciocolata neagra

În ceea ce priveşte afrodisiacele clasice , ciocolata este aproape perfectă . Toată lumea ştie vechea legenda care spune ca ciocolată simulează iubirea (datorita hormonilor numiti phenylethylamina şi serotonina, care sunt uşoare stimulente sexuale şi cresc starea de spirit. Ciocolata neagra este, de asemenea bogata in antioxidanti si ridicata în cofeină, două ingrediente care pot creşte fluxul de sânge şi cresc libidoul. Mai mult decât atât, există un aspect unic senzual de a mânca ciocolată. Un studiu BBC, a constatat că participanţii care lasă ciocolata sa se topeasca pe limba lor au avut rate mai mari de puls, precum şi activitatea creierului similară cu cea cu experienţei în timpul sarutului pasional.

Vinul rosu

Unul dintre motivele pentru care vinul roşu a fost folosit ca un afrodisiac de mii de ani este o experienţă senzuală,de a-l bea. Parfumul bogat de struguri, cuoarea roşie adanca, aroma lui - se spune ca nimic nu seduce ca vinul rosu.

Din punct de vedere nutriţional, vinul rosu are o varietate de alte beneficii care îl fac iasa in evidenta in domeniul de bauturilor alcoolice. Este o alternativă sexy la o halbă de bere si are un conţinut mai ridicat de antioxidanti decât vinul alb. Consumul moderat de alcool poate reduce chiar şi pericolul cheagurilor de sânge. Vinul roşu, de asemenea, conţine resveratrol, o substanţă chimică care poate reduce riscul bolilor de inimă şi de a preveni deteriorarea vaselor de sânge de la colesterol.

Stridii

Atunci când vorbim despre creşterea libidoului, este greu să nu vorbim despre stridii. În timp ce o parte a reputaţiei stridiilor poate fi atribuită efectului placebo, este una dintre cele mai bune surse de minerale de care aveţi nevoie pentru a rămâne în forma excelenta în pat. Stridiile contin suplimente de minerale puternice: conţine 10 la sută din valoarea de zi cu zi, din fier şi 91 % din B 12 de care are nevoie organismul. [Sursa: NutritionData]. Mai mult decât atât, ele conţin 170 % din valoarea de zi cu zi pentru zinc - unul dintre cel mai înalt conţinut de zinc din alimente. Stridiile sunt, de asemenea, o bună sursă de magneziu, fosfor, vitamina D, seleniu, mangan şi omega-3 acizi graşi.

Zincul este legat de nivelurile de testosteron la bărbaţi şi este un nutrient cheie în domeniul sănătăţii sexuale. Este cel mai important mineral pentru performanţe sexuale masculine, vital pentru reglementarea nivelului de testosteron si producerea spermei. De fiecare dată când un om ejaculeaza, aproximativ 5 miligrame de zinc sunt pierdute, astfel încât deficienţele de zinc sunt frecvente la bărbaţi.

Ardeii iuti

Ardeii iuti sunt un alt aliment care poate ajuta la performate sexuale imbunatatite. Capsaicina, care vă oferă o senzaţie de arsură, atunci când consumaţi alimente picante, este un agent termogenic, ceea ce înseamnă că aceasta creşte activitatea dumneavoastră metabolica. Acest lucru vă oferă mai multă energie şi rezistenţă fizica.

Capsaicina este, de asemenea, solubila, ceea ce înseamnă că se absoarbe rapid in piele sau gură, creând o senzaţie de furnicături şi sporeste sensibilitatea pielii.
LaFemme