Regimul Oshawa

Photobucket


Regimul doctorului George Oshawa din Japonia este un regim alimentar sever, dar totodată foarte eficient în eliminarea a aproape tuturor bolilor produse de excesul de energie YIN, inclusiv CANCERUL, şi permite totodată o echilibrare gradată a fiinţei din punct de vedere energetic (YIN-YANG).

Regimul prevede ca pe o durată de 10 zile să se consume exclusiv cereale yang: grâu, orez, hrişcă şi mei în orice combinaţie sau proporţie dorim, fierte sau coapte, singurul ingredient admis fiind sarea.

Cele mai hrănitoare şi uşor de folosit preparate din regimul Oshawa sînt turtiţele de făină integrală de grîu. Din surse biblice şi istorice, se pare că pe vremea lui Isus, astfel de turtiţe necrescute erau o mîncare destul de răspîndită, iar la "Cina cea de Taină" o astfel de "azimă" a fost ruptă şi împărţită apostolilor de către Isus. Aluatul se face cu cît mai puţină apă şi sare. După ce a fost bine frămîntat, se aşteaptă 20 de minute şi se fac turtiţe, care se coc în cuptor, la foc potrivit. Nu se păstrează în pungi de plastic, ci doar de hîrtie sau textile.

Alta reteta este placinta de grâu cu orez fiert: 500g faina de grâu integrala, 200g orez, 1 lingurita de sare grunjoasa. Din faina de grâu si apa calduta se obtine un aluat. În timp ce framânti, fierbe orezul cu putina sare. Întinde coca pentru a obtine o foaie mai grosuta. Pune orezul la mijloc si ruleaza foaia ca un rulou. Pune-l într-o tava tapetata cu faina integrala si coace-l la foc iute timp de 10-20 de minute.

Ca lichid trebuie sa se consume doar apa si numai în cazuri exceptionale ceai de busuioc sau ceai negru. Acest regim poate fi repetat de mai multe ori (în grupe de câte zece zile) cu o pauza de una pâna la cinci zile între doua astfel de grupe, timp în care se pot consuma si alte alimente, de preferinta tot yang, pâna când se obtine efectul dorit.
Actiunea regimului produce curatarea organismului de impuritati, eliberând traseele energetice din corp permitând curgerea energiei.
LaFemme