Faina care nu ingrasa

Facuta dintr-un amestec de făinuri şi tărâţe, după experimente făcute în bucătărie , s-a născut făina care nu îngraşă.

Teoria doctorului Gabriela Man spune că, de fiecare dată când reduci caloriile, slăbeşti o perioadă, după care organismul se adaptează la acel aport caloric scăzut şi nu mai slăbeşti nici un kilogram.

În concluzie, nu te îngraşi din cauza alimentelor bogate în calorii, ci din combinarea acestor alimente cu zaharuri, cum este zahărul alb rafinat din dulciuri şi băuturi carbogazoase şi zaharurile din paste făinoase şi făină albă. Gabriela Man le promite celor care vor să piardă în greutate că vor uita de foame sau de numă rarea caloriilor din fiecare farfurie. Pe lista cu produse interzise stau zahărul (care poate fi înlocuit cu fructoză sau xilithol), amidonul din cartofi, făină albă, orez alb, porumb, bere şi alcool rafinat, bananele şi curmalele. Doctorul nu spune că nu slăbeşti din dietele existente pe piaţă, ci doar că nu te poţi menţine slabă.
LaFemme