Dieta sanatoasa South Beach

Photobucket



O dieta sanatoasa pentru cei care vreau sa slabeasca frumos si sa ramana sanatosi.

Dieta South Beach garanteaza pierderea a pana la 7 kilograme in numai doua saptamani! Creata de doctorul Arthur Agatston, dieta lucreaza cu corpul nostru fara riscuri si eficient.

Faza 1 (14 zile)

este faza cea mai scurta faza si este menita sa elimine pofta de dulciuri si de carbohidrati din produse rafinate, si de asemenea sa dea startul la slabire. Scopul fazei 1 este de a stabiliza zaharul din sange, ceea ce face ca dieta sa fie ideala pentru persoane prediabetice sau diabetice, dar si pentru cei ce vor sa slabeasca mult.
In aceasta faza poti manca portii normale de carne de pui, curcan, peste si fructe de mare; legume din plin, oua, branza, nuci; salate cu sos din ulei natural de masline;
Se vor lua trei mese echilibrate pe zi si doua gustari , una dimineata si una dupa-amiaza (in total cinci mese zilnic); Se va bea apa (min 8 pahare /zi), plus cafea sau ceai, daca doriti;

In primele 14 zile, nu ai voie sa mananci paine, orez, cartofi, paste fainoase, produse de patiserie sau cofetarie. Nici macar fructe. Doar 2 saptamani. Dupa care se vor reintroduce in alimentatie aceste produse.
Timp de doua saptamani nu ai voie bomboane, prajituri, biscuiti, inghetata sau zahar. Nici bere sau orice alta bautura alcoolica. Dupa aceasta faza, se poate bea vin, care din diverse motive are efecte benefice. Daca sunteti tipul de persoana dependenta de paste fainoase, paine sau cartofi, ori daca sunteti convins ca nu puteti trai nici o zi fara sa va satisfaceti pofta de dulciuri, veti fi socat cat de usor vor trece doua saptamani fara aceste alimente. Primele doua zile va fi mai greu, dar odata ce ati trecut peste asta, nu va mai fi nici o problema. Nu trebuie sa va luptati cu propriile nevoi; in cursul primei saptamani "poftele" vor disparea practic de la sine.

Faza intai reprezinta perioada cea mai stricta. Dupa primele doua saptamani veti cantari cu 4-7 kilograme mai putin decat astazi. Ceea ce nu veti vedea este faptul ca in aceste doua saptamani s-a schimbat ceva si in interiorul dumneavoastra. Schimbarea se refera la modul diferit in care reactioneaza organismul fata de alimentele care v-au facut sa va ingrasati.

In a doua faza sunt reintrodusi carbohidratii cu indice glicemic mic. Pe lista noilor alimente permise reintra painea integrala, fructele, cereale si laptele degresat. Aceasta faza dureaza pana atingeti greutatea dorita.

A treia si ultima faza a regimului South Beach va permite sa introduceti o larga varietate de alimente cu indice glicemic mic. Faza trei va va permite sa va pastrati greutatea in limitele dorite.

Evitati carnea grasa, carnea de vitel, iaurtul, inghetata, porumbul, sucurile de fructe, orezul, pastele si alcoolul.
LaFemme