Dieta lui Demis Roussos

Photobucket


Dieta lui se bazeaza pe consumul de alimente cum ar fi fructele, legumele, lactatele si carnea slaba. A ales o dieta santatoasa in defavoarea dietelor aspre al caror motto este: “infometarea”. Mai exact, artistul a servit in fiecare zi 3 mese principale si intre acestea, 3 gustari. In total 6 mese! Pare mult, dar corpul nu este supus torturii asa cum o fac dietele drastice! In acest fel creste rata metabolica, adica se consuma mai multe calorii doar prin simpla functionare a corpului.

Mic dejun

- suc proaspăt de grapefruit sau un ou;

Gustare de dimineata:

- salata de icre, ţelina rasa;
- brânză sau iaurt cu conţinut redus de grăsime

Pranz:

- salata verde, legume crude sau fierte în abur, fără sare (broccoli, spanac, dovlecei, sparanghel, fasole verde, telina, castraveti, varza de Bruxelles, praz, etc.) gătite cu suc de lamaie sau sos vinegreta dietetic.

Gustare de dupa-masa

-brânză sau iaurt conţinut redus de grăsime

Cina:

- pui, peste alb , la gratar, mocnit, fiert în abur, fără sare;
- sos cu multe proteine (sos alb cu brânză sau iaurt)

Seara la culcare: de 4 ori / saptamana, un pahar de lapte degresat;

Daca vreti sa serviti carne (cat de multa doriti), includeti in meniu si legume (cate va doriti), insa la aceasta combinatie alimentara nu se va mai consuma paine ori alte cereale. Nu se interzice total consmul de grasimi(chiar si saturate, de exemplu unt) dar se recomanda sa se consume in cantitati mici si nu cu orice alimente(de exemplu paine cu unt, caci ingrasa).
LaFemme