Dieta cu ciocolata

Photobucket



Pentru cei mai multi dintre noi, eliminarea ciocolatei din dieta este aproape imposibil - mai ales daca esti un chocoholic, aceasta ar creşte numai pofta pentru ea. De aceea, este recomandata dieta cu ciocolată şi a se vedea dacă acesta se dovedeşte a fi cea mai buna dieta pentru gustul tau.

Sally Ann Voak a inventat dieta delicioasa cu ciocolată şi promite o pierdere de 5 kilograme in numai în două săptămâni.

Aceasta dieta este un plan de alimentaţie echilibrată, completata cu ciocolata. Adictia pentru ciocolata este un monstru real, în prezent, si tot mai mulţi oameni par să sufere de ea.

Într-adevăr planul începe destul de dur, iar în timpul primei săptămâni , ar trebui să va ţineti departe de sursa dependenta .

Planul arata felul următor:

Valoarea totală a caloriilor prevăzute in planul de dieta este de 1000 pe zi în prima săptămână.

Aceasta va creşte un pic in următoarele săptămâni, la circa 1200-1300. Dieta Voak variază în funcţie de măsura dependentei de ciocolata a dumneavoastră.

În general, se defineşte un plan de 4 mase: micul dejun format din 250 de calorii, două gustări mici de 300 de calorii şi o masă ranz care are 400 de calorii.

Dacă vă păstraţi această regulă în minte, veţi avea posibilitatea de a va organiza propriul plan nutriţional.

După prima săptămână, veţi avea permisiunea de a adăuga ciocolata intre mese, variind între 50-300 de calorii. Este perfect pentru cei care vor să scape de kilogramele in plus dar care nu vor sa renunte la placerea lor - ciocolata.

Într-adevăr, chiar dacă numele dietei include ciocolata, nu este vorba despre ronţăind doar ciocolata pe tot parcursul zilei. Trebuie să completaţi consumul de zahăr, cu exercitii şi legume proaspete.

Păstraţi în minte alimentele recomandate: legume în "cantităţi industriale"( ciuperci, spanac, rosii si broccoli).
Adepţi de dieta sunt sfătuiţi să înlocuiască cafeaua cu ceaiuri de plante sau o ceasca de lapte delicioasa şi sănătoasa.

Ciocolata, mai ales cea neagra,poate acţiona ca un antioxidant eficient şi un supliment de vitamine.
LaFemme