Cura de detoxifiere vegetariana a lui Oprah

Photobucket

Oprah este cunoscuta în întreaga lume pentru showul ei de televiziune şi a încercat mereu pentru a ajuta oamenii să rămână sănătoasi. Una dintre metodele lui Oprah de menţinere a sănătăţii este prin dieta sanatoasa si de detoxifiere.

Oprah Winfrey este o personalitate bine cunoscuta in mass-media care încearcă să promoveze un stil de viaţă sănătos, prin exercitarea unei alimentaţii sănătoase şi curăţarea organismului , cel puţin o dată pe an.
Ea promoveaza acum îmbunătăţire parerii de sine, cultura şi stilul de viaţă sănătos.

Ea încearcă detoxifierea organismului ei prin ţinerea unui plan de 21 zile de dieta. Aceasta dieta de detoxifiere presupune că elimina toate toxinele care se acumulează în corpul nostru din cauza consumului de alimente nesănătoase.

21 zile dieta de detoxifiere constă în evitarea zaharului, cofeinei, alcoolului, lactater şi produselor de origine animală. Ai putea crede că ceea ce ar fi de mancat atunci? Ei bine, produse alimentare vegetariene constând din legume, cereale integrale, unt de arahide, nuci, afine, căpşuni, ciuperci . Alimentare prelucrate nu sunt sănătoase pentru organism, deoarece acestea pot conţine substanţe chimice şi toxine.

În timpul programului de detoxifiere este necesar să se consume o varietate de alimente, în scopul de a furniza organismului toate substantele nutritive necesare de care are nevoie pentru a funcţiona la capacitate maximă . Dieta de detoxifiere va eimina balonarea şi constipaţia . Aceasta va contribui, de asemenea, la curăţarea colonului, deoarece pe parcursul anilor o multime de toxine acumulate în organismul nostru s-au depus pe colon. Un plan de dezintoxicare poate ajuta organismului şi colonul a eliminarea acestor depozite de toxine care s-au acumulat de-a lungul anilor.
LaFemme