Cura de slabire pentru abdomen

Photobucket


Un abdomen plat este necesar pentru frumusetea fizica a corpului.

Exista alimente care contribuie la acest vis si trebuie consumate pentru a evita si balonarea. aceste alimente sunt: migdale ,alune , fasole, spanac , lapte, iaurt, branza, branza dulce, toate degresate, ovaz, oua,
ulei de masline, afine.

Evitati:
-carnurile grase – miel, oaie, parti grase din porc, vanat, mezeluri, pateuri, carnati,
-branzeturile grase si cele cu mucegai – fiind bogate in corpi cetonici care ingreuneaza digestia. Din cauza acizilor grasi saturati, aceste branzeturi se depun usor in zone strategice, in special pe abdomen.


Iata cateva exercitii simple pentru abdomen:

1. Incepe cu intinderi simple, care tonifica muschii: cu picioarele departate, ridica bratele deasupra capului si impreuneaza mainile, meninand umerii in pozitie normala. Se coboara partea de sus a corpului spre stanga, in asa fel incat bratele sa fie paralele cu podeaua. Se revine apoi in pozitia initiala, se repeta exercitiul de mai multe ori.

2. Cele mai eficiente exercitii pentru abdomen, realizate fara ajutorul aparatelor, sunt cele in care muschii sunt folositi pentru sustinerea greutatii corpului.

3.Din pozitia culcata dorsal, cu picioarele usor departate si indoite, bratele intinse peste cap, ridica trunchiul odata cu ridicarea bratelor intinse, in pozitia sezand. Urmeaza revenirea la pozitia initiala. Se executa 2 serii a cate 10 repetari.
LaFemme