Cura de slabire a lui Adriana Nicolae

Photobucket


Iata ce spune celebra actrita:

Alimentaţia trebuie să se bazeze în principal pe fructe, legume şi carne slabă. De dimineaţă, fructe, în special ananas, grapefruit şi mere verzi, iar ca fructe de sezon struguri, dar nu mai mult de 150-200 grame. Fructele trebuie consumate doar de dimineaţă, pentru că dau organismului energia necesară pe tot parcursul zilei. Dacă sunt consumate seara, energia pe care o oferă se transformă în resursă, adică ţesut adipos.

La prânz, carne slabă: pui, vită, peşte file la grătar, la cuptor sau fiartă, fără sare sau ulei.

Seara, omletă din mai multe ouă de la care se foloseşte doar albuşul, fără gălbenuş, deoarece albuşul conţine foarte multe proteine şi nu îngraşă. Se mai poate consuma şi supă de legume dacă se ţine post. Ultima masă trebuie luată în general cu patru ore înainte de culcare.

Pe parcursul acestei diete, trebuie să se consume multe lichide (apă sau suc natural), iar cafeaua să fie neagră, simplă, pentru că, în combinaţie cu altceva, favorizează apariţia celulitei. Este important să se bea cafea înainte de antrenamentul de dimineaţă, pentru că este un bun omogenic şi ajută la arderea grăsimii din organism.

În plus, recomand consumul de suplimente, multivitamine şi multiminerale după micul-dejun pentru energia de peste zi şi pentru o pierdere în greutate fără probleme.

Iar exercitiul fizic este necesar de trei ori pe saptamana.
LaFemme