Ceaiul verde slabeste

Ceaiul verde arde grasimile
Produse alimentare (inclusiv zahărul şi grăsimea) sunt sintetizate in substanţe numite "trigliceride", în ficat şi intestinul subţire. Acestea sunt apoi transportate in sange si  la alte ţesuturi din organism.

Trigliceridele sunt folosite ca sursă de energie pentru susţinerea vieţii şi a activităţilor fizice şi sunt foarte necesare. Problema apare atunci când există exces de trigliceride, pentru că atunci sunt transformate în grăsimi care, ulterior, cauzeaza obezitate.

Asta în cazul în care ceaiul verde vine in ajutor. Acesta conţine cantităţi mari de polifenoli, care mobilizează enzimele care sunt responsabile pentru dizolvarea trigliceridelor in exces. Pe termen lung, acest lucru înseamnă că ceaiul verde este eficient în arderea grasimilor.

Ceaiul verde stimulează metabolismul si accelereaza pierdere în greutate.
Ceaiul verde contine antioxidanti puternici, denumiti polifenoli catechin care sunt responsabili pentru multe din beneficiile pentru sănătate. Unul dintre ele, în special, galat epigallocatechin (sau EGCG pe scurt), a fost găsit pentru a stimula metabolismul şi accelera pierderea in greutate.

Dieta cu ceai verde
LaFemme