A slabit 100 de kilograme prin operatia stomacului

Ioana Tufaru( fiica Andei Călugăreau ) a slăbit 100 de kilograme după ce a suferit o operaţie de reducere a capacităţii stomacului, în urmă cu un an şi 2 luni.

"Am slăbit 100 kg într-un an şi două luni, în urma intervenţiei chirurgicale care mi-a redus capacitatea stomacului. După operaţia de mânie prin care îmi va fi eliminat surplusul de piele, sper să mă stabilizez la 75 kg. Pentru mine, operaţia asta a însemnat o a doua viaţă. M-am născut a doua oară în urmă cu un an şi 2 luni", a spus Ioana, la emisiunea "Drept la ţintă", de la Kanal D.

Sarea creste tensiunea arteriala

Un nou studiu în American Journal of Clinical Nutrition a constatat că sarea funcţionează repede . După ce mănânci ceva sărat, schimbarea în arterele dumneavoastră poate fi vazuta in timpul care este necesar pentru a avea o pizza livrata: 30 de minute.

După ce au studiat efectele fiziologice de voluntari care au consumat supa de rosii cu continut scăzut de sodiu si supa cu sare , cercetatorii au descoperit ca alimentele sarate afecteaza capacitatea de lărgirea vaselor de sânge - chiar si la persoanele cu tensiune arterială normală.

Image hosting by IMGBoot.com


Arterele subiecţilor s-au intors la normal în aproximativ două ore mai târziu, astfel încât cercetătorii nu sunt siguri ce înseamnă constatările lor pe termen lung, dar spun că studiul serveşte ca un memento caci sarea trebuie să fie consumata cu moderatie.

Un motiv in plus pentru a consuma fructe de padure

Consumul regulat de fructe de padure ar putea ajuta la reducerea riscului de a dezvolta boala Parkinson, potrivit unui studiu nou al Academiei Americane de Neurologie.

Image hosting by IMGBoot.com


Studiul a urmat dietele mai mult de 120.000 de persoane timp de aproximativ 20 de ani. Cercetatorii au descoperit ca bărbaţii şi femeile care mănâncă mai multe antociani - tipuri de flavonoide, componente antioxidante care se găsesc în alimente, cum ar fi fructele de padure si mere - au fost cu 22% mai puţin susceptibili de a dezvolta maladia Parkinson.

Dieta lui Cream

"Din neglijenţă şi din faptul că m-am gândit că eu n-am cum să mă îngraş atât de tare, pentru că eram slabă. Cumpăram pizza, prăjituri, sala nu mai era sală".

Image hosting by IMGBoot.com


În prezent Claudia are doar 54 de kilograme( de la 69) şi a reuşit asta prin sport şi dietă.

"Sunt semi-vegetariană. Nu mănânc carne, nu mănânc lactate, doar peşte",

Oana Bercaru si dieta ei bazata pe verdeturi

Oana Bercaru a slabit cu un program de fitness şi de masaj, de trei ori pe săptămână şi a început şi o dietă sănătoasă, bazată pe salate, brocoli, carne la grătar şi lactate.

Image hosting by IMGBoot.com


Ea nu mănâncă decât de două ori pe zi, pentru a nu depăşi limita admisa de 1.500 de calorii pe zi.

Dieta lui Sanda Ladosi

Chiar daca are doi copii, Sanda arata foarte bine.

Image hosting by IMGBoot.com


Intrebata de acasatv.ro cum a reusit sa slabeasca, ea a raspuns:

"Răbdare şi seriozitate. Cea mai frumoasă cură de slăbire este formată din - sport, dietă, masaj, care e un stimulent extraordinar, iar toate trei au un rezultat foarte bun".
LaFemme