Cura de slabire de 7 zile

Dieta de sapte zile este alternativa ideala pentru dietele draconice si in acelasi timp veti invata cum sa va hraniti sanatos.

Programul a fost creat de K. Smith si poate fi continuat si pe parcursul a 28 de zile, informeaza Evenimentul Zilei.

In prima zi trebuie sa inlaturati toxinele din organism consumand fructe, fasole, orez brun, legume cu frunze verzi, lapte si iaurturi sarace in grasimi sau degresate.

De carne nici nu poate fi vorba. Insa aveti voie sa folositi ulei de masline la salate, puteti bea 2 cesti de cafea. De asemenea mancati legume proaspete sau gatite la cuptor (rosii, dovlecei), 4 fructe (o banana, o portocala, un mar, o para), un iaurt slab, o salata mica. Apa este la discretie, nu aveti restrictii de niciun fel.

In ziua a doua a dietei trebuie sa introduceti alimente neprocesate, bogate in fibre. Astfel ca meniul include trei fructe, patru legume, o portie de fasole, o portie de peste sau de carne de pui, un pahar de suc, o felie-doua de branza, nuci, putina friptura de vaca.

In ziua a treia, consumati doua oua, o felie-doua de sunca, doua fructe, doua portii mici de legume la cuptor, un sandvis cu carne slaba, o cescuta de fasole si inca una de orez brun.

In ziua a patra sunt permise alimente precum pizza ori burgerii, dar cu moderatie.

In ziua a cincea, consumati trei fructe, fasole, salata, morcovi, limonda si legumele coapte.

In a sasea zi va puteti rasfata cu clatite, supe, fructe si legume coapte sau crude. Mai
LaFemme