Trucuri din est pentru a slabi

Photobucket
Esticii, in special chinezii si japonezii au silueta perfecta, fara efort! Deci, aici sunt câteva trucuri ale lor menite pentru a-si intretine silueta.


Regula numarul unu: opreste-te din mancat cand simti ca esti plina.

Multe femei japoneze urmeze regula de aur numit Hara hachi bunme. Cu alte cuvinte, ele mănânca cât de mult doresc, dar ele trebuie să se oprească înainte de a fi copleşite de un puternic sentiment de plenitudine.

Pondereaza cina cu rudele sau prietenii

Când ieşi pentru o masa de prânz sau o gustare, le spui prietenilor tai sa aleaga diferite tipuri de alimente, astfel încât să puteţi mânca un pic din fiecare fel de mâncare. Deci bucura-te de toate aromele şi combinaţiile, fără a cădea în "păcatul" de a consuma porţii uriaşe .

Nu există nici o limită la fibre !

Femeile chineze mănâncă de trei ori mai mult decât femeile americane sau europene. Acesta este volumul, deoarece, în realitate, meniurile lor alimentare sunt abundente in legume si fructe , ceea ce înseamnă mai puţine calorii şi foarte multe fibre. În bucataria traditionala, carnea este utilizata numai pentru a da o aromă deosebită produselor alimentare şi reprezintă aproximativ 2 la sută din consumul de alimente.
LaFemme