Nu ti-e foame? Atunci, de ce mănânci?

Photobucket


Mâncaţi într-un grup mare

Studiile arată cu cat mai multe persoane luati masa, cu mai mult sa mancati. A manca la o masă cu opt persoane poate provoca dublu aportul caloric. Rămâneţi conştient de ceea ce esti puni în gură, la dineul următor. Chiar dacă stilul este bufet suedez, asiguraţi-vă ca va puteţi monitoriza cât de mult consumati. De asemenea, limiteaza si consumul de alcool , la nu mai mult de o băutură. Cu cat mai mult beti, cu atât mai probabil sunteţi de a spune da la mai multe alimente.

Ai prieteni slabi

Nu e nimic în neregulă ca doriti să aratati ca si prietenii voastri in forma, dar problema este, atunci cand iesiti pentru a mânca împreună, tu copiezi obiceiurile lor alimentare. Într-un fel credeţi că, "dacă ei pot sa manance mult si sa nu se ingrase, atunci eu de ce nu pot?" Dar tu nu esti ei, şi tu nu ai metabolismul lor sau programul lor de antrenament .

Te uiti la televizor prea mult

Studiile arată cei care văd reclame cu alimente se ispitesc mai repede. Se pare că publicitatea si stresul de la filmele thriller conduce la supraalimentare, de asemenea. Dacă acest lucru sună familiar, e timpul pentru reducerea vizionarii TV.

Nu dormiti suficient

Când organismele noastre nu primesc suma corectă de somn, doi hormoni legati de greutate sunt afectati - Leptina si ghrelina. Acesti hormoni sunt responsabili pentru controlul apetitului si a face sa te simti plin. Când nu dormi suficient, aveţi o scădere de leptina, hormon care spune creierului care aveti suficientă hrană şi o creştere în ghrelina, hormon care declanşeaza foamea.
LaFemme