Alimente care intaresc sistemul imunitar

Photobucket

Te-ai saturat de gripa constantă şi oboseala? Ati putea lua în considerare unele dintre alimentele pentru stimularea sistemului imunitar care va menţine organismul in mare viteză, indiferent de sezon. Unul dintre marile avantaje ar fi într-adevăr faptul că aceste ingrediente sunt disponibile pentru toată lumea. Includeţi vitamine si nutrienti sanatosi in dieta pentru a creşte energia şi pentru a îmbunătăţi starea de spirit.

Usturoi


•Deşi este unul dintre ingredientele controversate datorita mirosului, este important să-l includeyi în planul de masa. Usturoiul este considerat unele dintre cele mai sanatoase remedii naturale pentru a lupta tulburări diverse.

•Folositi-l ca un ingredient pentru diferite mâncăruri delicioase şi bucura-te de efectele sale antibacteriene, care pot preveni şi ameliora, de asemenea, gripa, inflamaţia şi infectiile.

Morcov


•Beta-carotenul este una din principalele surse de vitamine de top care sunt esenţiale pentru a menţine răcelile la o distanţă moderată. Creste rezistenţa sistemului imunitar cu morcovi proaspeţi sau bea suc de morcovi in fiecare zi. Bucuraţi-vă de nutritive, precum şi beneficiile pentru sănătate ale acestei componente, în special atunci când vă simţiţi obositi . Nutrienţi din morcovi vor fi capabil de a va salva de la diverse infecţii bacteriene.

Spanac

• Vitaminele şi substanţele nutritive esenţiale din spanac, ar stimula producerea de celule ale sistemului imunitar care creşte implicit rezistenţa organismului . Acidul folic este elementul de bază care ar avea un efect miraculos asupra sistemului nostru imunitar.

Afine

Afinele ridica si intareste sistemul imunitar, datorită efectului lor antioxidant ridicati, care provin din vitamina .

•În afară de gust bun vei avea, de asemenea, un impuls de energie care va păstra sistemul imunitar in mare viteză. Elimina toxinele din diversele secţiuni ale organismului şi combaterea inflamatia cu afine.

Cartofii dulci


•Similar cu morcovi acestia sunt, de asemenea, bogati in caroten, care ar juca un rol esenţial în lupta împotriva infecţiilor , în general. Detoxifierea organismului cu aport regulat de cartofi dulci prin salate delicioase, vor asigura starea dumneavoastră de sănătate imaculata. Consumul de cartofi ar stimula, de asemenea, productia de vitamina A care se face de către ficat.
LaFemme