Tratamente naturale pentru bila lenesa

O "bilă leneş" este echivalentul a ceea ce se numeşte ştiinţific, o dischinezie biliară. Aceasta înseamnă că bila dvs. pur şi simplu nu ia în considerare "cerinţele pieţei".

Există medicamente care vă pot ajuta cu aceste probleme care conţin tot felul de plante în compoziţia lor, dar puteţi găsi, de asemenea, aceste plante, în starea lor naturală, făcând astfel mai uşor pentru tine de a scăpa de complicaţii dureroase.


Cura cu ulei de masline, o cura adecvata

Medicii recomanda înghiţirea, în fiecare dimineaţă, timp de o luna, pe stomacul gol, o lingura de ulei de măsline.


Vorbim de fapt despre un complex de tulburări dispeptice de tip biliare: dureri in partea dreapta a abdomenului (sub coaste), de intensitate variabilă , gust amar, greaţă, vărsături biliare ( amare), balonare, permanente sau episodice.

Cicoare

Poate fi folosita ca o salata preparata din frunze proaspete sau sub forma de perfuzie obţinută din 15 g de frunze uscate pentru un litru de apă.
Bea două pahare pe zi.

Anghinare - Poate fi folosita înainte de mesele principale, ca o infuzie obţinută din două linguriţe de frunze pentru o ceaşcă de apă. Bea 2 cani pe zi.

Rostopasca - De asemenea, are o acţiune antispastica; este administrata sub forma de perfuzie, din preparea de 3 g de frunze uscate pentru o ceaşcă de apă. Bea pe parcursul unei zile.

Papadia - Este folosita ca o infuzie preparată din două linguriţe de plante (întregi) pentru o ceaşcă de apă; în total, bea doi-trei cani pe zi.

Utilizarea tincturilor este foarte aproape de homeopatie - o metoda de renume, acceptata si practicata in medicina. Trebuie sa ştii ca, în comparaţie cu infuziile şi decocturile, tincturile isi păstreaza proprietatiile terapeutice.

Exista tratamente preparate exclusiv din tincturi, foarte eficiente în îngrijirea celor care sufera de dischinezie biliară: 1 / 2 lingura de tinctura de rostopască, 1 / 2 lingura de tinctura de anghinare, o linguriţă de tinctură de maghiran si 1 / 2 litri de apă. Bea o jumătate de pahar, pe stomacul gol, cu 15 minute înainte de fiecare masă.
LaFemme