Slabeste sanatos cu Varza de Bruxelles

Photobucket


La fel ca aproape toate legumele, varza de Bruxelles este în mod natural scăzuta în grăsimi şi calorii. Dar spre deosebire de cele mai multe legume, varza de Bruxelles este destul de ridicata în proteine, reprezentând mai mult de un sfert din calorii. Cu toate că proteina este incompleta - nu oferă întregul spectru de aminoacizi esenţiali - se poate face completa cu cereale integrale. Aceasta înseamnă că puteţi sări peste o sursă mare de calorii din proteine, cum ar fi carnea şi, ocazional, sa va bazati pe o masă cu varză de Bruxelles şi cereale.

Varza de Bruxelles este încărcata cu vitamina A, acid folic, potasiu, calciu. Are 3-5 grame de fibre pe cupă şi 25 de calorii pe 1 / 2 ceaşcă fiarta. Varza de Bruxelles este unul dintre acele alimente care te va umple si satura, întotdeauna un plus pentru pierderea în greutate.

Beneficii de sănătate

Varza de Bruxelles este foarte bogata in fibre si arata ca varza in miniatura. La fel ca broccoli si varza - colegi de legume crucifere - varza de Bruxelles poate proteja împotriva cancerului . Ele sunt, de asemenea, deosebit de bogate în vitamina C, un alt agent care lupta împotriva cancerului.

Valorile nutritive

Dimensiune: 1 / 2 cana
Calorii: 30
Grăsime: <1 g
Grasimi saturate: 0 g
Colesterol: 0 mg
Glucide: 7 g
Proteine: 2 g
Fibre alimentare: 2 g
De sodiu: 17 mg
Vitamina A: 604 UI
Vitamina C: 48 mg de
Acid folic: 47 mcg
Fier: 1 mg de
Mangan: <1 mg
potasiu: 247 mg
Carotenoide: 1369 mcg
LaFemme