Hipnoza si slabirea

Hipnoza vă poate ajuta să debarasati câteva kilograme în plus, atunci când este utilizata împreună cu alte metode de pierdere in greutate, cum ar fi dieta şi exerciţiul fizic. Dar nu există suficiente dovezi ştiinţifice solide despre pierderea în greutate-hipnoza pentru a recomanda pentru sau a fi împotriva acesteia.

Hipnoza este alterarea stării de conştienţă, de obicei, realizata cu ajutorul unui hipnoterapeut si repetari verbale şi imagini mentale. Când sunteţi sub hipnoză, atenţia dumneavoastră este extrem de concentrata şi sunteţi mai receptiv la sugestii, inclusiv modificările de comportament care vă pot ajuta să piardeti în greutate. După instruirea corespunzătoare, puteţi încerca, de asemenea, auto-hipnoza pentru pierderea în greutate. Greutatea-hipnoza este adesea combinata cu terapia cognitiv comportamentala.

Numeroase studii au evaluat utilizarea de pierdere in greutate prin hipnoza. Cele mai multe găsit pierderi in greutate au fost pozitive, dar au fost si rezultate modeste, cu o scădere în greutate in medie de aproximativ 3 kg.
LaFemme