Dieta caloriilor negative

Photobucket
Conceptul de alimentatie cu calorii negative suna ca o glumă. Nu există alimente cu o valoare negativă de calorii. Cu toate acestea, poate fi posibilă obţinerea negativa a unui efect de calorii.

The American Heart Association recomandă ca 55% din caloriile noastre de zi cu zi ar trebui să provină din glucide complexe. Fibrele (în sume corecte) sunt bune pentru procesul digestiv, ajutând alimentele care urmează să fie prelucrate şi sa fie eliminate în mod eficient - si poate preveni bolile gastro-intestinale.

Ce sunt un complex de carbohidrati fibrosi? Legume verzi.

Legumele verzi sunt scăzute în calorii. Puteţi mânca o mulţime de legume verzi fără a obţine grăsime - dar în acelaşi timp, conţinutul fibros va va umple . Legumele verzi, în general, sunt foarte scăzute în calorii.

Unele legume verzi ar putea consuma, o parte din caloriilor pentru a le digera. Aceasta este un proces caloric "negativ" .

Exemplu de legume verzi

■Sparanghel
■Broccoli
■Varza
■Conopidă
■Telina
■Dovlecel

Sustinatorii acestei diete sugerează că a mânca o bucată de ţelină (5 calorii) va arde 95 de calorii.

Acest lucru este o pură speculaţie şi lipsită de baze ştiinţifice.

Pierdere în Greutate

Este posibil ca toate pierderile în greutate cu aceste calorii negative sa vina pur şi simplu, de la consumul de calorii reduse.

Legumele fibroase sunt de umplere, foarte hrănitoare si scăzute în calorii - orice dieta formata din porţi mari de legume va ajuta la scaderea in greutate.
LaFemme