Dieta 100 de calorii

Photobucket

”The 100 Calorie Diet ” este o carte scrisa de surorile, Tammy şi Susie Trimble, care au pierdut peste 50 de kilograme după planul lor de dieta. Ele susţin că evidenţa de calorii, în 100 de unităţi de calorii este cea mai uşoară şi mai bună modalitate de a pierde in greutate.

Autoarele precizează că nu trebuie să se mănânce carbohidrati cu conţinut scăzut de grăsimi. In planul lor puteţi mânca alimente obişnuite de zi cu zi şi poti atinge atinge succesul, atât timp cât luati in considerare numaratul caloriilor. Alimentele sunt măsurate în porţiuni de 100 calorii .

Conceptul de bază este de a continua de a mânca aceleaşi alimente ca de obicei si de a deveni conştienţi de dimensiunea de servire . Autorii susţin că acest lucru va spori succesul dumneavoastră , deoarece vei putea să mănânci alimentele de care te bucuri, de fapt.

Un accent deosebit se pune pe depăşirea mentalităţii de dieta si doar sa te concentrezi pe ceea ce vei manca azi. Nu este nevoie să vă faceţi griji de unele produse alimentare, cum ar fi pâinea, ciocolata sau pizza deoarece la o dieta de 100 calorii puteţi avea aceste alimente în fiecare zi, dacă doriţi.

Privarea este dăunătoare la un nivel psihologic şi de asemenea, incetineste metabolismul.

Femeilor le este permis un aport 1500 de calorii pe zi şi bărbaţilor 2000 calorii pe zi. Cei care tin dietă sunt sfătuiţi să-şi consume caloriile lor cu înţelepciune, de a mânca numai alimente de înaltă calitate şi sa nu-si cheltuie caloriile pe produsele alimentare, care nu au gust bun.

Alimente recomandate

Este încurajata selectarea unui regim alimentar bine echilibrat. Ori de câte ori apare senzaţia de " alimetele libere" sunt permise in cantitati nelimitate. Aceste alimente pot fi, de asemenea, adăugate la mese, dacă se doreşte.

Produsele alimentare "libere" includ: ardei, broccoli, suc de fructe , varză, morcovi, castraveti, fasole verde, salata verde, ciuperci, mazare de zapada, rosii, dovlecel, varză de lucerna, otet balsamic, capere, roşcovă, cacao, muraturi, sos fierbinte, salsa, suc dietetic, sos de soia, Splenda .

Exemplu de dieta

Mic dejun

1 cană fulgi de porumb
1 pahar de lapte batut
1 ceasca suc de portocale
1 lingură miere
Ceai din plante

Gustare

1 ceasca morcovi

Prânz

200 g carne de curcan
30 g brânză elveţiană
3 felii de pâine integrală de grâu
1 lingură maioneza
Salata verde, rosii, ceapa si muraturi

Gustare

1 cană iaurt
1 banana

Cină

100g peste la cuptor
1 cană paste făinoase
2 cesti salata verde
1 linguriţă ulei de măsline
lămâie şi oţet
LaFemme