Cura pentru schimbarea metabolismului

Aceasta dieta este aplicata de medici in Danemarca pentru a provoca slabirea rapida a pacientilor supra-ponderali. Acesta dieta garanteaza o pierdere de 10-20 de kg in 13 zile.

Ziua 1

- Mic dejun: o ceasca de cafea + un cub de zahar;
- Pranz: 2 oua fierte tari + 400 gr spanac fiert + o rosie
- Cina: 200 gr friptura de vaca + o salata cu ulei si zeama de lamaie

Ziua 2

- Mic dejun: o ceasca de cafea + un cub de zahar;
- Pranz: 250 gr de sunca + o cutie iaurt natural
- Cina: 200 gr friptura de vaca + o salata cu ulei si zeama de lamaie

Ziua 3

- Mic dejun: o ceasca de cafea + un cub de zahar + o felie de paine prajita
- Pranz: 2 oua fierte tari + o felie de sunca + o salata
- Cina: telina fiarta + o rosie + un fruct proaspat (para, mar sau portocala)

Ziua 4

- Mic dejun: o ceasca de cafea + un cub de zahar + o felie de paine prajita
- Pranz: 200 ml suc de portocale + o cutie de iaurt natural
- Cina: un ou fiet tare + 250 gr branza de vaci + un morcov ras

Ziua 5

- Mic dejun: un morcov mare ras
- Pranz: 200 gr peste fiert (cod, pastrav sau calcan) cu zeama de lamaie + o lingurita de unt
- Cina: 200gr friptura de vaca + telina rasa

Ziua 6

- Mic dejun: o ceasca de cafea + un cub de zahar + o felie de paine prajita
- Pranz: 2 oua fierte tari + un morcov mare ras
- Cina: 250 gr pui + o salata cu ulei si zeama de lamaie

Ziua 7

- Mic dejun: o ceasca de ceai fara zahar
- Pranz: nimic (multa apa)
- Cina: 200 gr cotlet de miel + un mar

Ziua 8

- Mic dejun: o ceasca de cafea + un cub de zahar;
- Pranz: 2 oua fierte tari + 400 gr spanac fiert + o rosie
- Cina: 200 gr friptura de vaca + o salata cu ulei si zeama de lamaie

Ziua 9

- Mic dejun: o ceasca de cafea + un cub de zahar;
- Pranz: 250 gr de sunca + o cutie iaurt natural
- Cina: 200 gr friptura de vaca + o salata cu ulei si zeama de lamaie

Ziua 10

- Mic dejun: o ceasca de cafea + un cub de zahar + o felie de paine prajita
- Pranz: 2 oua fierte tari + o felie de sunca + o salata
- Cina: telina fiarta + o rosie + un fruct proaspat (para, mar sau portocala)

Ziua 11

- Mic dejun: o ceasca de cafea + un cub de zahar + o felie de paine prajita
- Pranz: 200 ml suc de portocale + o cutie de iaurt natural
- Cina: un ou fiet tare + 250 gr branza de vaci + un morcov ras

Ziua 12

- Mic dejun: un morcov mare ras
- Pranz: 200 gr peste fiert (cod, pastrav sau calcan) cu zeama de lamaie + o lingurita de unt
- Cina: 200 gr friptura de vaca + telina rasa

Ziua 13

- Mic dejun: o ceasca de cafea + un cub de zahar + o felie de paine prajita
- Pranz: 2 oua fierte tari + un morcov mare ras
- Cina: 250 gr pui + o salata cu ulei si zeama de lamaie

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