Cura de detoxifiere de 4 sapatamani

Photobucket

”The 4-week Ultimate Body Detox Plan” a fost creata de nutritionistul holistic Michelle Schoffro Cook. Program ei utilizează mai multe forme de terapii naturale pentru a restabili funcţionarea organismului dumneavoastră, inclusiv nutriţia, medicina pe bază de plante, exercitii fizice, acupunctura, meditaţia şi masajul.

Cook afirmă ca programul pentru cele patru săptămâni este conceput pentru a oferi o curăţare completa, ceea ce este mult mai profundă decât multe alte programe de dezintoxicare disponibile în prezent. Daca vei curăţa sistematic diverse organe si sisteme ale corpului într-o anumită ordine, Cook spune că va produce cele mai bune rezultate.

Elementele de bază
Programul este divizat în patru etape:

■Faza 1: Curăţarea rinichilor şi intestinelor
■Faza 2: Curatirea sistemului limfatic (acest lucru va ajuta cu celulita)
■Faza 3: Curatirea ficatului şi a vezicii biliare (şi va elimina depozitele de grasimi din corpul dumneavoastră )
■Etapa 4: Curatirea sângelui, plămânilor şi pielii

Structura de bază dietetica este asemănătoare pentru toate fazele cu diferenţa ca, ceaiurile de plante şi alimentele speciale, se recomandă să afecteze organe ţintă. De exemplu, într-o fază, în cazul în care se pune accent pe rinichi, se va bea ceai de afine, ceai de păpădie şi ceai buchu. Veţi mânca, de asemenea, unul sau două mere ecologice în fiecare zi.

Pe tot parcursul programului, fiecare dimineaţă începe cu suc de lămâie proaspăt în apă caldă şi un supliment de fibra. De la micul dejun, până când la prânz se încurajeaza să se limiteze consumul de produse alimentare pentru sucuri proaspete, fructe şi piureuri de fructe.

Masa de pranz consta dintr-o salata mare, cu un accent pe legume cu frunze verzi. Cina va include, de asemenea, o salata, precum şi alte feluri de mâncare, cum ar fi supe şi feluri de mâncare vegetariane . Reţetele sunt, de asemenea, incluse pentru deserturi sănătoase.

Anumite alimente trebuie să fie strict eliminate, cum ar fi cofeina, alcoolul, zahărul, grâul, produse alimentare prelucrate, alimentele prajite, sarea, carnea şi produsee lactate. Ouăle ecologice sunt singurele produse de origine animală permise, cu toate acestea, consumul lor ar trebui să fie limitat la trei pe săptămână.

Cei care tin dietă sunt incurajati sa bea multa apa. Suplimentul nutriţional, Cellfood, este adăugat în fiecare zi. Cook spune ca Cellfood ajută la eliminarea toxinelor dar poate fi inlocuit cu altceva asemanator.

Cook recomandă utilizarea de suplimente cu multivitamine si minerale.

Alimente recomandate

Migdale, mere, anghinare, avocado, banane, sfecla, afine, varză, morcovi, telina, cirese, afine, usturoi, grapefruit, varză, legume, lamai, ulei de măsline, ceapă, zmeură, iarbă de mare, spanac, năsturel, pepene verde.

Exemplu de Dieta


Suc de lamaie cu apă caldă

Mic dejun
papaya, ananas si banane

Gustare

Boabe de legume

Prânz

Salata verde cu roşii, ardei roşu şi avocado


Gustare

Ţelină cu unt de migdale

Cină

Salata de mare mixta
supă de legume şi orez sălbatic

Gustare

o portocala


Recomandari

Cook recomandă exercitii fizice, deoarece aceastea cresc fluxul limfatic . Treizeci de minute de mers pe jos brisk este recomandat, de asemenea, cinci zile pe săptămână.
LaFemme