Slabeste cu iaurt

Photobucket


Cea mai bună cale de a scăpa de celulele de grăsime este de a renunta la hidrati de carbon; se folosesc proteine slabe şi uleiuri sănătoase şi se combina cu activitatea fizică. Este reţeta perfectă pentru pierderea in greutate. alaturi de alte alimente sănătoase, cum ar fi legumele, fructele, cerealele integrale şi proteine de bună calitate, adăugaţi câteva porţii de iaurt fara grasimi pentru dieta ta de zi cu zi si pentru a menţine oasele bogate in calciu.

Iaurtul, cu siguranţă, are multe de oferit. Ca o sursa de proteine, este completă, astfel că poate fi folosit ca bază pentru mese, înlocuind toate tipurile de carne . Acesta oferă calciu într-o doză la fel de mare ca şi cel de la un pahar de lapte, dar poate fi digerat mai uşor atunci când culturile de bacterii sunt prezente. Are, de asemenea, Riboflavina, vitamina B12si multe minerale.

Cercetarea arată că un iaurt măncat în mod regulat ajută la stimularea funcţiei imune, alunga răcelile şi, eventual, cancerul. De asemenea, iaurtul ajuta la ameliorarea sănătăţii colonului, precum prevenine şi vindeca diareea. Un alt studiu a demonstrat că femeile afectate de infectii cronice, vaginale s-au vindecat prin consumul de o doză zilnică de iaurt.

Iaurtul poate fi folosit in curele de slabire ca si o masa unica deoarece este slab caloric, foarte satios si plin de vitamine. Cateva zile de dieta cu iaurt, legume si fructe garanteaza pierderea rapida a kilogramelor in plus si o detoxifiere sanatoasa a organismului.

Valorile nutritive

Calorii: 137
Grăsimi: 0 g
Grasimi saturate: 0 g
Colesterol5 mg
Glucide: 19 g
Proteine: 14 g
Fibre dietetice: 0 mg
Acid pantotenic: 1 mg Riboflavina: 1 mg
Vitamina B12: 1 mcg
Calciu: 488 mg
Magneziu: 47 mg
Fosfor: 385 mg
De potasiu: 625 mg
Zinc: 2 mg
LaFemme