Regim de viata Andreea Marin

Photobucket


Pentru o vreme, painea, de orice fel, dulciurile, pastele si orice tip de ulei, chiar si cel de masline, trebuie excluse din meniu. Carnea poate fi preparata la gratar, la cuptor, cu condimente, sau fiarta si servita cu legume alaturi, dar nu cartofi.

Nu pune in gura nici un strop de alcool, pentru ca acesta stimuleaza apetitul si este, prin urmare, un inhibitor al procesului de slabire.

Un proces important ce trebuie derulat in paralel cu dieta e detoxifierea. Renunta la cafea si la tigari, pentru a ajuta organismul sa scape de toxine.

Spune NU sucurilor imbuteliate, fie ele acidulate sau nu, este un alt sfat oferit de vedeta. Bea limonada cu indulcitor.

Ia zilnic calciu si magneziu. Astfel vei avea energie si vei evita senzatia de slabiciune resimtita uneori in timpul dietei.

Mananca putin si des si nu lasa sa se instaleze senzatia de foame. Ideal ar fi sa nu faci pauze mai mari de trei ore intre mese.

Nu manca mai tarziu de ora 20.00 si ai grija ca ultima masa sa fie foarte usoara.

Fa miscare cel putin o jumatate de ora pe zi. Nu exercitii de forta, ci cardio - alergare, bicicleta, chiar si mersul pe jos, in aer liber.

Daca stii ca nu rezisti tentatiilor culinare, nu iesi in oras! Iar daca vrei ceva dulce, comanda de la magazinele cu produse dietetice.

Evita constipatia folosind un laxativ usor, pe baza de plante.

Fii moderata in tot ce faci. Dieta nu va fi eficienta daca muncesti pana la epuizare, asa ca n-o incepe intr-o perioada aglomerata.
LaFemme