Dieta lui Gabriel Cotabita

Photobucket

Gabriel Cotabita a slabit aproape 25 de kilograme in ultimul an si nu are de gand sa se opreasca aici. Sport, diete chinuitoare, nimic nu il sperie. Mai ales ca a inceput sa isi impuna restrictii si in viata personala, renuntand, de exemplu, la fumat. Un gest care, de obicei, aduce o greutate suplimentara. Dar in cazul lui, nici pomeneala de asa ceva.

Unul dintre secretele dietei imprumutate de Cotabita de la Catalin Crisan consta in trei mese pe zi, la ore fixe. Iar produsele consumate trebuie sa fie sarace in grasimi.

Dieta adoptată de la Cătălin Crişan durează 66 zile, împărţite în 6 etape. În primele două săptămâni dieta este mai severa, cu trei mese pe zi si se pot consuma, carne, mezeluri, 1 ou pe zi şi brânzeturi. În următoarele etape, dieta se bazează pe consumul de fructe şi legume, alături de lactate şi carne slabă. Cel mai important la această etapa este faptul că puteţi mânca pe săturate: câte 5 mese pe zi, din 3 în 3 ore.

De asemenea, după încheierea dietei, este foarte important să nu mâncaţi dezordonat, să păstraţi 3 mese la ore fixe şi să consumaţi cât mai multe fructe şi legume. Regimul trebuie asociat cu efort fizic, minim 1,5 km de alergare. Cătălin Crişan a slăbit folosind această metodă, pe care a şi brevetat-o, 32 de kg în zece săptămâni.
LaFemme