Dieta in cuplu

Photobucket

Daca va sustineti reciproc, puteti slabi mult mai usor si rapid. Trebuie doar sa decideti impreuna la alimentele la care veti renunta si la cele care vor ramane in continuare pe masa voastra.

Trebuie sa tineti cont de faptul ca necesarul caloric al barbatului difera de cel al femeii, dar in fond, eforturile de a slabi sunt aceleasi. Principiile de baza ale fiecarei diete sunt supravegherea portiilor, alegerea corecta a alimentelor, renuntarea la rontaitul intre mese si consumul de fructe si legume.

Nevoile energetice ale bărbatului şi ale femeii sunt diferite: un bărbat are nevoie, în medie, de aproximativ 2200 Kcal/zi, pe când o femeie nu va depăşi 1800 Kcal/zi.

Nu ezitati sa-i marturisiti partenerului care sunt slabiciunile dvs.: biscuitii cu ciocolata, inghetata, etc. Acesta va putea sa va ajute, indepartand tentatia.

Daca la sfarsitul acestui regim o sa observati ca unul dintre voi a slabit mai mult, iar altul mai putin, nu trebuie sa va demoralizati. De obicei barbatii ard mai repede caloriile decat femeile si asta pentru ca ei au mai multa masa musculara si mai putine tesuturi adipoase.

Cand vine vorba de alimentatie, trebuie sa tineti cont ca in dieta de cuplu lucrurile merg mai usor si pentru ca il cunosti bine pe celalalt. Atunci cand mergeti la cumparaturi impreuna va fi mai simplu sa nu cumparati ciocolata sau alune, pentru ca acum sunteti doi, iar tentatia va fi indepartata mai usor.
LaFemme