Beneficiile morcovilor

Photobucket

Morcovii conţin o cantitate mare de beta-caroten. Şi ei pot să treacă drept un substituent de grăsimi servind ca o îngroşare în supe, sosuri, musaca si pâinea . Datorită calităţilor sale de înlocuire , nu trebuie să adăugaţi orice cremă, sau grăsime la supa cremă de morcovi. De fapt, numeroase beneficii ale sănătăţii suna bine cunoscut faptul că : Un morcov pe zi ţine medicul departe.

Este posibil sa pierzi în greutate cu o dieta cu morovi? Da!


Beneficii de sănătate

Una din caracteristici este conţinutul lor in fibre, din care jumătate sunt fibre pectante solubile de calciu. Fibrele solubile pot ajuta de la eliminarea de acizi biliari, declanşând colesterolul pentru a fi tras din sânge.

Morcovi au rivalii puţini când vine vorba de beta-caroten. O jumătate de ceasca de morcovi contin de patru ori aportul zilnic necesar de vitamina A sub forma de beta-caroten de protecţie.

Beta-carotenul poate îndepărta tipuri de cancer al stomacului, colului uterin, uterului, şi cavitatii bucale, şi ajută la prevenirea bolilor de inima din cauza abilităţilor antioxidante . Retina ochiului are nevoie de vitamina A pentru a funcţiona, iar un deficit de vitamina A provoacă orbire . Deşi suplimentul de vitamina A nu va ajuta sa vedeti mai bine, proprietăţile sale antioxidante pot ajuta la prevenirea cataractelor si iti tine ochii sănătoşi.
LaFemme