Cele mai bune vitamine pentru femei

Substante nutritive de care aveţi nevoie în fiecare zi.


Vitamina A

Photobucket

2500 UI (50% DZR), 20% sunt beta-caroten. 100% din 5000 UI este prea mult pentru femeile cu diete relativ sănătoase. Cele mai multe pachete de vitamine contin prea multa vitamina A - doza tipic variază de la 3500 la 5000 UI - şi unele oferi chiar mai mult..

Vitamina B

Photobucket

(B6, B12, riboflavina, tiamina şi niacina) (100% DZR pentru toate, cu excepţia DV de 50% pentru niacina). Vitamina B este prezenta intr-o multime de produse alimentare, în special cereale, astfel încât nu aveti nevoie de mai mult. (Creanţele de PMS nu sunt acceptate de cercetatori) .

Vitamina C

Photobucket

60 mg (100% DZR). Cercetatori sugereaza doza zilnica recoandata de 60 mg nu este suficienta. Veţi obţine mult mai mult, prin alimente - un pahar cu suc natural de portocale, de exemplu, contine 120 mg de vitamina C.

Acidul folic



400 mcg (100% DZR). Se gaseste in multe cereale fortificate, cum ar fi de cereale fulgi şi produse de panificaţie si veţi obţine toata doza de acid folic de care aveţi nevoie.


Vitamina E

Photobucket

30 UI (100% DZR). Nu există nici o dovadă aveţi nevoie de mai mult decât ceea ce se găseşte in alimente. Cercetatorii nu au reuşit să dovedească faptul că suplimentul de vitamina E protejează împotriva bolilor cardiovasculare sau cancer.


Fier

18 mg (100% DZR). Femeile tind să aiba mai putin fier, 18 mg, dar este suficienta: exista rezerve de fier in organism, şi nu doriţi să atingă nivelul toxic, de 45 mg, care poate provoca diaree, pe termen scurt şi probleme cum ar fi bolile de inima in timp.


Vitamina K


25 mcg (31% DZR). Vitamina K lucrează cu vitamina D şi calciu pentru a construi oasele, dar unele multivitamine lăsa K cu totul si pot interfera cu subţierea sangelui . Femeile cu inimi sănătoase, pe de altă parte, ar trebui să adauge, probabil, un supliment care conţine aproximativ 100 de micrograme.

Vitamina D


800 UI (200% DZR). Fără D, organismul dumneavoastră nu poate absorbi calciul. Mai multe studii au arătat că aveţi nevoie de cel puţin 600 UI (DZ este de 400), combinat cu calciu pentru a reduce fracturile. Totusi trebuie un supliment D suplimentar de 200 UI.

Magneziu

50 mg (13% DZR). Cele mai multe femei nu au acest mineral care protejează împotriva bolilor de inima, diabet şi a cancerului de colon - si multivitaminele, nu oferă nici mai mult.Pentru a ajunge la 320 mg pe zi, folositi un alt supliment cu continut unic de magneziu.
LaFemme