Cea mai buna cura de slabire

Photobucket


Cea mai buna dieta pentru majoritatea oamenilor este una vegetariana. O dieta vegetariana poate fi utilizata pentru scăderea în greutate . O dieta vegetariana nu înseamnă neapărat una sănătoasă. Fulgi de cartofi, brânză, prajiturile şi băuturile răcoritoare, toate pot fi parte dintr-o dieta vegetariana. O dieta sanatoasa vegetariană, vă poate ajuta să pierdeti in greutate şi sa te simti extraordinar.

Tipuri de vegetarianism
Există mai multe niveluri de vegetarianismului. Lacto-ovo vegetarieni sunt cei mai comuni şi consuma plante, oua si lapte. Vegetarienii puri consuma numai alimente din surse vegetale. Semi-vegetarieni preferă să mănânce alimente vegetariene în primul rând, de multe ori pentru motive de sănătate sau dieta, dar nu sunt 100% vegetarieni. Oricare dintre aceste tipuri de vegetarieni vă poate ajuta să piardeti în greutate în cazul în care este aplicata în mod corect.

Dacă decideţi să mergeţi cu cea mai populara lacto-ovo dieta vegetariana, asiguraţi-vă că limitati cantitatea de brânză din dieta. Ar trebui doar să fie folosita pentru garnitura la o masă, nu trebuie să fie o mare parte din ea.

Regimul alimentar echilibrat este cheia!
Deci, ce face ca o dieta vegetariana sa fie atat de eficient? Adoptată în mod corect, o dieta vegetariana este mai scăzută în calorii şi mai multe substanţe nutritive. Ea contine proteine, carbohidraţi, în timp ce se reducere sau elimina grăsimile rele . Vei avea mai multa energie, cu aceasta dieta şi puteti manca alimente mai multe.

Cartile vegetariene oferta retete delicioase
Cele mai bune diete vegetariene sunt bazate pe legume.
Cautati cărţi de bucate care se concentrează în special pe fructe şi legume. Dacă nu va place sa gatiti, cauta cărţi de bucate rapide şi uşoare.

Unele persoane pierd in greutate rapid în cazul în care trece la un regim vegetarian. Când începeţi dieta ,asiguraţi-vă că aveţi un echilibru sănătos de proteine, carbohidraţi, şi grăsimi.

Componente importante ale unui regim alimentar echilibrat


Proteinele

Mulţi vegetarieni sunt îngrijoraţi ca nu consumă suficiente proteine. Este extrem de dificil de a deveni cu deficit de proteine, dacă mâncaţi suficient. Cerinţele organismului de proteine sunt jumătate din ceea ce consumă media ,in general.

Proteinele nu se gasesc doar în surse de origine animală. O cana de fasole neagră conţine 15 de grame de proteine. O ceaşcă de mazăre fierta conţine 9 grame. O cana de orez brun are cinci grame, la fel ca o cana de spanac. Un cartof de marime medie are patru grame. O cana de lapte de 2% are 8 grame, în timp ce o cana de lapte de soia are 7.



Carbohidrati

Este adevărat că, hidraţi de carbon pot face dificilă pierderea in greutate. Eliminati carbohidrati simpli din dieta . Alimente ca prajiturile, biscuitii, pâinea ar trebui să fie consumate cu moderatie. Corpul tau transformă aceste tipuri de amidon simplu în zahăr.

Grasimile

La fel ca carbohidratii, există grăsimi bune şi grăsimi rele. Grăsimi bune pot ajuta de fapt, la pierderea în greutate. Deoarece sunteţi pe o dieta vegetariana, este uşor să se evite cele mai multe grăsimi rele, cum ar fi grasimi saturate.

Acizi graşi esenţiali (AGE) sunt grasimile pe care doriţi să le încorporati. Alimentele care conţin grăsimi bune sunt nucile,seminte de in, avocado .
LaFemme