Sfaturi , trucuri pentru slabit rapid


1. Folosiţi farfurii mici

Pe farfurii mici nu poti pune multa mancare asadar un avantaj destul de mare.
Şi dacă vrei sa pierzi si mai mult în greutate, cumpara-ti un set de farfurii mici albastre, caci culoarea albastră nu iti va stimula pofta de mincare şi veţi începe să mâncaţi mai puţin şi mai incet. Încearca această şmecherie, şi vezi dacă merge pentru tine!

2. Un cantar bun
Asiguraţi-vă că aveţi un cantar cat de cat bun. Cantarele vechi dau rezultate destul de diferite asa ca este timpul pentru o noua achizitie.

3. Apă îmbuteliată
Asiguraţi-vă că sunteţi destul de hidratata pe parcursul zilei. Si veţi vedea ca o sticlă de apă te va ajuta să piarzi în greutate repede.

4. Inspiraţie
Pune o poza cu cineva al cărui corp il admiri pe frigider şi pe dulapioare. Acest lucru vă va ajuta să vă aduceti aminte ca tineti dieta. Ia-le totusi jos, înainte de a veni vizitatorii!

5. Recompense
Recompenseaza-te pentru fiecare obiectiv tintit. Scapi de un kilogram? Ia-ti o haina noua.. Am pierdut două? Ia o carte, sau altceva.

6. Citeste o carte de diete
Cărţile pot fi pline de sugestii şi sfaturi la care nu te-ai fi gândit niciodată de pe cont propriu, asa ca a investi în una sau două carti bune poate sa fie o afacere buna.

7. Un blog ...
Menţinerea unui blog de lectură şi alte bloguri de dieta este un mod genial de a vă asigura că veti rămâne pe pistă. Cititorii dvs., va vor susţine, şi poate chiar au sfaturi din propria lor experienta.Fa-ti un blog gratuit la blogspot.com .


8. Un program de dieta
Asiguraţi-vă că aveţi un program de dieta scris undeva , asa ca stiti exact ceea ce ar fi trebuit să fie făcut. Aceasta va evita orice confuzie pentru dieta dumneavoasta!

9. Imagini de haine fabuloase
Ai găsit o rochie sau o pereche de blugi, care ar arata grozav dacă ai fi avut doar o marime mai mică? Păstraţi aceste imagini pe frigider să va amintească despre aceste lucruri, şi atunci când ai lovit tinta, cumpara rochia ca o recompensa! Aceasta este o metodă excelentă de a vă împiedica să cedati.

10. Un prieten aflat la dieta
Dacă aveţi pe cineva cu care sa compari idei, cu care sa faci miscare, aveti sansa sa slabiti mult mai repede. Concurenţa este întotdeauna buna!
LaFemme