Dieta Hollywood

Photobucket


Regimul Hollywood constă în consumul de fructe bogate. Se crede ca dieta Hollywood a aparut in jurul anului 1920. Dieta a provocat o adevărată nebunie printre stele de Film City care au vrut să piardă în greutate. Regimul Hollywood are rezultate imediate, dar pot fi periculoase, de aceea este recomandat să fie urmat decât pentru o perioadă foarte scurtă de timp. Regimul Hollywood durează doar o săptămână şi are promisiuni pentru a ajuta la pierderea in greutate rapid. Caracteristica sa cheie este că aceasta dieta bazează exclusiv pe fructe, mai putin banane. Programul de dieta se bazează în principal pe fructe exotice, mai ales pe ananas, grapefruit, papaya si pepene rosu.


Cu excepţia a două mese echilibrate pe săptămână, fructele sunt baza pentru aceasta dieta, în restul timpului. De la micul dejun la cină, mesele sunt bazate doar pe fructe proaspete. Nici un alt tip de aliment nu este acceptat.

Ananasul, papaya si pepenele rosu sunt principalele alimente ale regimului de la Hollywood. Aceste fructe conţin o enzimă care facilitează digestia proteinelor şi arde toate grăsimile din interior. Regula de bază este că, după ce mâncati unul din aceste fructe trebuie să aştepţi două ore înainte de a mânca orice alte fructe. Nimic nou, acest concept este prezent în Montignac , de asemenea.

În prima săptămână, va trebui să mănâncati doar fructe proaspete şi, de preferinţă, fructe exotice, dimineaţa, la prânz şi seara. Apoi, treptat,se introduce pâine şi legume care conţin amidon . Toate alimentele semipreparate sunt interzise.
LaFemme