Dieta lui Beyonce




Beyonce nu este tocmai un model de femeie trasa prin inel. Este mai degraba un icon al femeii voluptoase si mândre de ce i-a dat natura, cucerind prin forme si nu prin subtirime.

Beyonce a reusit sa piarda 9kg în doua saptamâni respectând meniul urmator combinat cu sport din belsug si apa cât cuprinde.

Înainte de începerea dietei propriu-zise este nevoie de o zi de detoxifiere în care vei consuma urmatoarele:

• la trezire un pahar de limonada (apa, lamâie stoarsa, sirop de artar si piper Cayenne, fara zahar sau alte chimicale)

• micul dejun: salata de fructe (capsuni sau fragi, cirese, mar, para, iaurt dietetic si migdale nesarate),

• gustare: un pahar de limonada, o banana, seminte de floarea soarelui sau de dovleac neprajite;

• prânz: salata din orice legume asezonata cu suc de lamâie;

• gustare: un pahar limonada, un morcov, o ridiche sau un castravete;

• cina: peste la gratar cu legume fierte

• cu o ora înainte de culcare: un pahar de limonada.

Luni: începi ziua cu un pahar de apa fierbinte în care adaugi sucul a 2 lamâi; la micul dejun: un bol de salata din orice fructe, 1 iaurt dietetic si un pahar lapte degresat sau de soia; gustarea va consta în 8 migdale nesarate; prânzul va cuprinde supa de legume, 1 felie de pâine neagra si brânza gratinata; o alta gustare cu 2 prajituri de ovaz, o rosie si o felie telemea de vaci; cina cu pui sau peste cu legume la gratar si 2 piersici plus un pahar de limonada.

• Marti: începi cu aceeasi bautura ca si luni, continui cu 1 ou fiert, 2 felii pâine neagra cu margarina, o rosie, un mar, un pahar lapte degresat sau de soia la micul dejun, 2 caise, câteva alune nesarate si 1 pahar de suc natural de mere ca gustare; o salata asortata cu andive la prânz, o felie de telemea de vaci, 1 prajitura de ovaz si capsuni la a doua gustare, legume fierte si o banana la gratar cu ciocolata neagra topita la cina.

• Miercuri: aceeasi bautura calda de dimineata; la micul dejun capsuni, 2 nectarine si paharul de lapte degresat sau de soia; o gustare pe baza de salata de fructe si alt pahar de lapte; la prânz o salata asortata, o felie de pâine neagra cu margarina si 1 iaurt; alta gustare cu seminte neprajite si struguri si ziua se încheie triumfal cu somon cu suc de lamâie si legume la cuptor, plus o înghetata de ciocolata cu nuci.

• Joi: iar bautura calda, milkshake de banane la micul dejun, fructe proaspete sau uscate la prima gustare, salata asortata cu cartofi fierti si telemea de vaci, o para sau o piersica la prânz, morcovi, ridichi sau castraveti la a doua gustare, pui sau peste la gratar cu salata asortata si un mar copt la cina.

• Vineri: traditionala bautura, 1 ou fiert, o rosie si 2 felii de pâine neagra plus un bol de capsuni. La gustare alune nesarate si un pahar de lapte degresat. La prânz somon la gratar cu salata de castraveti si iaurt. La gustare o piersica, un strugure si seminte de floarea soarelui neprajite. La cina paste cu ton si fructe.

• Sâmbata: fiertura de dimineata, salata de fructe, 1 iaurt si un pahar lapte degresat la micul dejun; 1 nectarina si alune nesarate la gustare; salata asortata, un avocado si un mar la prânz, 1 felie de pâine neagra cu brânza gratinata la gustare. O omleta din 2 oua cu ciuperci si brânza de vaci degresata la cina. Desert. 1 banana si capsuni.

• Duminica: acelasi pahar cu apa fierbinte cu suc de lamâie, micul dejun cu un bol de lapte degresat cu cereale integrale sau fructe si un pahar cu suc natural de mere, gustarea cu rondele de morcovi si un pahar de lapte degresat, prânzul cu pizza vegetariana, gustarea cu salata de fructe, cina cu risotto cu pui si salata de fructe.
LaFemme