Cum slabesc natural

Photobucket



Cura se slabire este un proces mai lent si cea mai sigura si eficienta cale este de a urma un regim alimentar in care sa slabiti 1kg pe saptamana. Atat recomanda si specialistii in nutritie.

In timpul acestei cure se elimina din alimentatie bauturile dulci(suc, cafea, ceaiuri dulci), dulciurile, painea si alimentele bogate in grasimi.

Exemplu de zi pentru dieta:

Mic dejun

-cereale cu lapte
-1 ou fiert
-100 g sunca

Gustare:
- 1 mar

Pranz
-orez cu 1 pulpa pui
-supa de legume

Gustare:
- 1 mandarina

Cina
-piept de pui cu ciuperci

Incercati in timpul acestei saptamani sa nu va infometati si sa respectati mesele sarace in calorii si de asemenea incercati sa faceti mai multa miscare. Daca nu va place sportul incercati sa dansati, sa faceti curatenie generala sau cumparaturi fara masina.

Slabeste 1 kg pe saptamana

Ceaiul verde slabeste

Ceaiul verde arde grasimile
Produse alimentare (inclusiv zahărul şi grăsimea) sunt sintetizate in substanţe numite "trigliceride", în ficat şi intestinul subţire. Acestea sunt apoi transportate in sange si  la alte ţesuturi din organism.

Trigliceridele sunt folosite ca sursă de energie pentru susţinerea vieţii şi a activităţilor fizice şi sunt foarte necesare. Problema apare atunci când există exces de trigliceride, pentru că atunci sunt transformate în grăsimi care, ulterior, cauzeaza obezitate.

Asta în cazul în care ceaiul verde vine in ajutor. Acesta conţine cantităţi mari de polifenoli, care mobilizează enzimele care sunt responsabile pentru dizolvarea trigliceridelor in exces. Pe termen lung, acest lucru înseamnă că ceaiul verde este eficient în arderea grasimilor.

Ceaiul verde stimulează metabolismul si accelereaza pierdere în greutate.
Ceaiul verde contine antioxidanti puternici, denumiti polifenoli catechin care sunt responsabili pentru multe din beneficiile pentru sănătate. Unul dintre ele, în special, galat epigallocatechin (sau EGCG pe scurt), a fost găsit pentru a stimula metabolismul şi accelera pierderea in greutate.

Dieta cu ceai verde

Varza slabeste

Acesta nu este soluţie de pierdere în greutate pe termen lung , dar este cunoscuta a fi foarte eficienta, pe termen scurt.

Dieta cu supa de varza

Alergatul slabeste

Image and video hosting by TinyPic
Majoritatea oamenilor cred ca alergatul este o parte esenţială a unui plan de exerciţiu, care este proiectat pentru a ajuta pe cineva pentru a pierde in greutate. Deşi este adevărat că alergatul poate arde o mulţime de calorii, acesta nu poate fi cel mai bun mod de a pierde în greutate rapid. Credeţi sau nu, înotul, aproape întotdeauna, arde mult mai multe calorii . Ar trebui remarcat faptul că acest lucru depinde de cât de repede inotati. Cu toate acestea, ca regulă generală, vei arde mai multe calorii atunci când inotati, decât atunci când fugiti. In plus, inotul este mult mai distractiv.

Cate mere poti manca pe zi

Photobucket
Dieta cu 3 mere pe zi, a fost creata de Tammi Flynn, un dietetician din Washington.

Flynn, a descoperit că, atunci când unul dintre clienţii ei a mancat un mar, înainte de fiecare masă fără a schimba nimic altceva, a slabit. Flynn, a experimentat acest lucru cu alti clientii si a avut rezultate incredibile, cu pierderi de greutate se 8 kilograme în douăsprezece săptămâni.

Elementele de bază

Planul implică a manca un măr înainte de fiecare masă principală. Ideea este că, fibrele din mere te va face sa te simti complet şi dulceaţa lui va satisface poftele.

În plus trebuie sa se urmeze un plan de alimentare, care este foarte asemănător cu cel din dieta South Beach cu un consum relativ scăzut de glucide şi reducerea grasimilor saturate. Zaharurile rafinate urmează să fie eliminate în timp ce indicele glicemic scăzut in carbohidrati sunt accentuate.

Cei care tin dietă sunt sfătuiţi să consume 4-5 mese mici pe zi, care ar trebui să se bazeze pe alimente sanatoase, care sunt sărace în grăsimi. Fiecare masă sau gustare ar trebui să conţină, de asemenea, o sursă de proteine slabe, deoarece acest lucru a fost demonstrat ca reduce pofta de mâncare şi îmbunătăţeste pierderea in greutate.

În plus este recomandat sa se includă şase porţii de alte fructe şi legume. Acest lucru va permite de a reduce aportul de calorii, fără a se confrunta cu foamea.

Alimente recomandate

Mere, brânză de vaci scăzuta in grăsime , iaurt fara grăsime, oua, piept de pui, curcan, carne de vită macră, somon, fulgi de ovăz, orez brun, broccoli, salata verde.

Exemplu de mancare de dieta:
Mic dejun

Măr
Omleta
1 cană fulgi de ovăz

Gustare

½ pahar brânză de vaci
½ cana iaurt fara grasimi

Prânz

Măr
Piept de pui la gratar
2 cesti broccoli
½ cana de orez brun

Gustare

Cappuccino

Cină

Măr
Somon la grătar
Salata verde

Dieta cu 3 mere

Dieta cu mere

Cartofii ingrasa

Cartofii au 85 de calorii per 100g. Consumati fierti , ei nu ingrasa , dar prajiti , da.
LaFemme