Dieta de slabit 5 kilograme

Photobucket
O dieta de slabit 5 kg destul de rapida si eficienta. Dieta este destul de completa si asigura valorile nutritionale. Se beau 8 pahare de apa pe i si se consuma cafea in fiecare zi deoarece, cafeaua stimuleaza metabolismul.

Luni

Mic dejun: cafea fara zahar, o felie de paine prajita, 1 ou fiert
Pranz: supa de legume si un mar
Cina: salata de rosii si castraveti cu o lingura cu ulei de masline

Marti

Mic dejun: cafea fara zahar, 2 felii de paine prajita, 100 g branza vaci
Pranz: supa de rosii si salata de morcov cu telina
Cina: 200 g orez cu rosii

Miercuri
Mic dejun: un pahar cu lapte, 2 felii paine prajita
Pranz: 100 g de peste la gratar cu lamaie , 200 g orez
Cina: 200 g conopida, o rosie , 50 g carne pui

Joi
Mic dejun: o cafea, o felie de paine si 50 g de branza de vaci
Pranz: ciuperci cu 100 g piept pui
Cina: 2 cartofi fierti, un mar

Vineri

Mic dejun: 200 ml lapte, un ou fiert
Pranz: salata de cruditati, 200 g piept de curcan
Cina: supa de legume , 1 portocala

Simbata
Mic dejun: o cafea fara zahar, paine prajita , omleta cu ciuperci
Pranz: piure de cartofi, 100 g carne pui
Cina: fasole verde cu usturoi, ceai de lamaie

Duminica
Mic dejun: cereale de ovaz cu lapte
Pranz: supa de varza si un pahar cu suc de fructe
Cina: 1 iaurt, salata de fructe.

Cura de ingrasare cu prajituri a lui Raluca Lazarut

Photobucket

Frumoasa vedeta isi doreste foarte mult sa se ingrase cateva kilograme. A incercat multe cure, cu carne, cu paine dar fara nici un rezultat. Mai nou ea incerca o cura de ingrasare cu prajituri. Cum? Mananca mute prajituri si prajiturele, fursecuri pentru micul dejun si inclusiv si seara. Sa vedem daca va da rezultate.

Maslinele in cura de slabire

Photobucket
Maslinele sunt bogate in vitamine (A si E) si minerale (potasiu, calciu, fosfor, fier). Fie ca sunt verzi, fie ca sunt negre, maslinele contin grasimi mononesaturate, care reduc nivelul colesterolului in sange.

Sase masline negre mari ne asigura aproximativ 40% din necesarul zilnic de fier. Maslinele verzi sau negre contin si alte saruri minerale (fosfor, potasiu, magneziu, calciu, mangan), fiind un bun adjuvant in anemii.

O maslina verde, de dimensiuni medii, avand 3 grame, contine in jur de 3 calorii si 0,3 grame de grasime, in timp ce o maslina neagra de aceleasi dimensiuni contine 7 calorii si 1 gram de grasime. Maslinele imbuteliate in sticle continand si ulei pot sa contina fiecare cate 25 de calorii.

Cum slabesti in zona coapselor

Photobucket
Pe langa o dieta echilibrata, adauga aceste recomandari:

Masaj

Masajul permite eliminarea toxinelor si distrugerea tesuturilor adipoase din piele. Pentru un efect sigur, maseaza zona coapselor zilnic si in acest fel se vor subtia cu cativa centimetri.

Creme de slabit

Ele activeaza microcirculatia si faciliteaza eliminarea excesului de grasime.

In ceea ce priveste sportul , mersul pe jos sau joggingul le vor tonifia, iar aquagimul si inotul le vor ajuta sa arate mai suple.

Dieta de slabit 3 kilograme cu ardei gras

Photobucket


Ardeiul gras are un continut bogat în saruri, vitamine si alcaloizi, cu efect benefic asupra organismului uman.

Mic dejun:

La cateva minute dupa trezire se consuma un ardei gras, de marime medie. Este foarte important ca, inainte de a-l consuma, sa nu se bea  nici un fel de lichid, sa nu te speli pe dinti . Absorbtia unor substante active poate fi influentata negativ de unele gusturi sau mirosuri mai puternice.

Pranz:

Salata de ardei gras(2-3 ardei)+ alte legume(200g)ca si ceapa, rosii sau conopida.

Gustare: 1 mar

Cina:

Supa de legume cu ardei gras, rosii si orez.

Dieta se tine 3 zile si se slabeste 3 kilograme. Meniul este acelasi zilnic.

Dieta pe termen lung, este varianta sanatoasa a acestei cure de slabire rapide. Ea se tine doua saptamani, cu un meniu zilnic de 1200 de calorii, unde alimentul principal este ardeiul gras. Se permit si alte alimente precum carnea slaba de peste sau pui, precum si lactate, dar cu  moderatie. Cert este ca o dieta cu ardei gras este o dieta eficienta.

Dieta cu argila

Photobucket

Argila, pe langa multe alte beneficii de sanatate, te ajuta pentru a slăbi şi a-ţi purifica organismul.

Se umple un pahar pe jumătate cu apă şi o linguriţă de argilă si se amesteca bine. Se lasă argila în apă cel puţin 5 ore, dar nu mai mult de 24 de ore. Se bea amestecul rezultat cu 20 – 30 de minute înainte de fiecare masă, timp de o săptămână. Atenţie însă, se va bea numai apa fără argila sedimentată pe fundul paharului. După prima săptămână, înainte de a bea fiecare doză, trebuie bine amestecată argila cu apă înainte de a se consuma.

Trebuie evitate alimentele prăjite sau cu grasimi. Dieta trebuie să se bazeze mai mult pe fructe, legume şi cereale. În plus, lichidele nu trebuie să lipsească din această dietă, dar fara bauturi dulci sau spirtoase.

Dieta cu naut

Photobucket

Dieta cu naut este recomandata daca ai o afectiune de tip diabet sau hipoglicemie. Nautul este bogat in minerale ce care ajuta la eliminarea conservantilor. Nautul este bogat in proteine, saruri minerale (fosfor, potasiu, magneziu, calciu, fier) si in complexul de vitamine B.

Fibrele previn cresterea prea rapida a nivelului de zahar din sange imediat dupa masa.

Alimente care intaresc sistemul imunitar

Photobucket

Te-ai saturat de gripa constantă şi oboseala? Ati putea lua în considerare unele dintre alimentele pentru stimularea sistemului imunitar care va menţine organismul in mare viteză, indiferent de sezon. Unul dintre marile avantaje ar fi într-adevăr faptul că aceste ingrediente sunt disponibile pentru toată lumea. Includeţi vitamine si nutrienti sanatosi in dieta pentru a creşte energia şi pentru a îmbunătăţi starea de spirit.

Usturoi


•Deşi este unul dintre ingredientele controversate datorita mirosului, este important să-l includeyi în planul de masa. Usturoiul este considerat unele dintre cele mai sanatoase remedii naturale pentru a lupta tulburări diverse.

•Folositi-l ca un ingredient pentru diferite mâncăruri delicioase şi bucura-te de efectele sale antibacteriene, care pot preveni şi ameliora, de asemenea, gripa, inflamaţia şi infectiile.

Morcov


•Beta-carotenul este una din principalele surse de vitamine de top care sunt esenţiale pentru a menţine răcelile la o distanţă moderată. Creste rezistenţa sistemului imunitar cu morcovi proaspeţi sau bea suc de morcovi in fiecare zi. Bucuraţi-vă de nutritive, precum şi beneficiile pentru sănătate ale acestei componente, în special atunci când vă simţiţi obositi . Nutrienţi din morcovi vor fi capabil de a va salva de la diverse infecţii bacteriene.

Spanac

• Vitaminele şi substanţele nutritive esenţiale din spanac, ar stimula producerea de celule ale sistemului imunitar care creşte implicit rezistenţa organismului . Acidul folic este elementul de bază care ar avea un efect miraculos asupra sistemului nostru imunitar.

Afine

Afinele ridica si intareste sistemul imunitar, datorită efectului lor antioxidant ridicati, care provin din vitamina .

•În afară de gust bun vei avea, de asemenea, un impuls de energie care va păstra sistemul imunitar in mare viteză. Elimina toxinele din diversele secţiuni ale organismului şi combaterea inflamatia cu afine.

Cartofii dulci


•Similar cu morcovi acestia sunt, de asemenea, bogati in caroten, care ar juca un rol esenţial în lupta împotriva infecţiilor , în general. Detoxifierea organismului cu aport regulat de cartofi dulci prin salate delicioase, vor asigura starea dumneavoastră de sănătate imaculata. Consumul de cartofi ar stimula, de asemenea, productia de vitamina A care se face de către ficat.

Arde calorii în timpul somnului

Photobucket
Ar putea părea surprinzător faptul că organismul uman este capabil de a arde calorii chiar şi în timpul unui somn adânc. Într-adevăr, un om de stiinta a descoperit unele dintre condiţiile de bază pentru a arde calorii în timpul somnului.

Privarea de somn ar putea fi deseori asociata cu scăderea în greutate . Cu toate acestea, se pare că specialiştii susţin că o rutina de relaxare echilibrata şi regulata ar sa ne ajute sa pierdem în greutate mai mult decât atunci când suntem sub stres constant.

Diverse criterii ar crea o stare perfectă pentru creşterea succesului pentru a scăpa de kilogramele extra. Metabolismul are un rol crucial în procesul de modelare a siluetei noastre, precum şi de detoxifiere. Ca o consecinţă, este important să se stabilească toate circumstanţele necesare pentru un somn adanc, precum şi funcţionarea echilibrată a metabolismului nostru. Acestea sunt unele dintre cei mai importanţi factori de a fi adoptati atunci când vrei să arzi calorii în timpul somnului.

Ceai verde


•Pe lângă beneficiile de sănătate , ceaiul verde poate avea, de asemenea, un rol crucial în proiectul dumneavoastră de pierderea in greutate. Ca unul din remedii naturale pentru a stimula metabolismul nostru, acest ceai sănătoas poate asigura, de asemenea, arderea caloriilor corespunzătoare, în scopul de a preveni depozitarea de grasime. Includeţi o ceaşcă de ceai verde în rutina de zi cu zi si chiar înainte de a merge la culcare. În timpul nopţii se va permite să se elimine de calorii şi, de asemenea, va lansa procesul de detoxifiere.


Opriti caloriferul

•Este una dintre concepţii greşite comune ca daca transpiraţi şi purtati haine groase pe timp de noapte, este unul dintre secretele pentru a pierde in greutate. Dimpotrivă, se pare că organismul nostru foloseste o mare cantitate de calorii pentru a menţine corpul nostru cald si in felul acesta te va ajuta să scapi de kilograme acumulate. Prin urmare, opriţi caloriferul pentru a vă menţine metabolismul la un nivel ridicat. Rămâi sănătos şi subţire, cu acest truc simplu.

Carbohidraţii

•Nutritia este, de asemenea, extrem de importanta . Prin urmare, este important să va ţineti departe de toate ingredientele care ar putea să facă o creştere în greutate. Unii ar putea fi dornici sa ia nişte gustări bogate în carbohidraţi chiar înainte de a merge la culcare.

•Pe langa faptul ca va ofera cosmaruri , acestea pot bloca, de asemenea, metabolismul .

Trucuri din est pentru a slabi

Photobucket
Esticii, in special chinezii si japonezii au silueta perfecta, fara efort! Deci, aici sunt câteva trucuri ale lor menite pentru a-si intretine silueta.


Regula numarul unu: opreste-te din mancat cand simti ca esti plina.

Multe femei japoneze urmeze regula de aur numit Hara hachi bunme. Cu alte cuvinte, ele mănânca cât de mult doresc, dar ele trebuie să se oprească înainte de a fi copleşite de un puternic sentiment de plenitudine.

Pondereaza cina cu rudele sau prietenii

Când ieşi pentru o masa de prânz sau o gustare, le spui prietenilor tai sa aleaga diferite tipuri de alimente, astfel încât să puteţi mânca un pic din fiecare fel de mâncare. Deci bucura-te de toate aromele şi combinaţiile, fără a cădea în "păcatul" de a consuma porţii uriaşe .

Nu există nici o limită la fibre !

Femeile chineze mănâncă de trei ori mai mult decât femeile americane sau europene. Acesta este volumul, deoarece, în realitate, meniurile lor alimentare sunt abundente in legume si fructe , ceea ce înseamnă mai puţine calorii şi foarte multe fibre. În bucataria traditionala, carnea este utilizata numai pentru a da o aromă deosebită produselor alimentare şi reprezintă aproximativ 2 la sută din consumul de alimente.

Vrei sa slabesti? Fa portii corecte

Photobucket
Dacă doriţi să pierdeti în greutate, nu va uitati doar la ceea ce mancati. Fiţi foarte atent la cat de mult mananci, de asemenea.

Unii oameni prefera restaurantele care servesc portii mari. Dar, unele alimente sunt atat de nutritive, astfel că nu este nevoie sa fie in cantitati marica sa te simti plin.

Cum ştii să alegi porţi exact cat este necesar? Foarte simplu: măsura ei. De exemplu, carnea din farfurie, de pui, porc, vită şi peşte, nu trebuie să depăşească mărimea palmei(fara degete) . Orezul sau pastele se consuma nu mai mult de 3 linguri. O felie de paine este suficienta pentru o masa.

În termeni de fructe, consuma cantitati de dimensiunea unei mingi de tenis. Fie simple sau combinate, legumele nu trebuie să depăşească o jumătate din mărimea unui pahar de 200 ml.

Dacă simţi că porţiile sunt foarte mici şi nu va puteţi satura cu ele, un truc pentru a slabi, este: în loc de a manca o masa mare, mananca mai multe mese mici!

Un alt truc.
Bea un pahar plin cu apă înainte de masă şi veţi crea un fals sentiment de plenitudine la nivelul stomacului.

Nu ti-e foame? Atunci, de ce mănânci?

Photobucket


Mâncaţi într-un grup mare

Studiile arată cu cat mai multe persoane luati masa, cu mai mult sa mancati. A manca la o masă cu opt persoane poate provoca dublu aportul caloric. Rămâneţi conştient de ceea ce esti puni în gură, la dineul următor. Chiar dacă stilul este bufet suedez, asiguraţi-vă ca va puteţi monitoriza cât de mult consumati. De asemenea, limiteaza si consumul de alcool , la nu mai mult de o băutură. Cu cat mai mult beti, cu atât mai probabil sunteţi de a spune da la mai multe alimente.

Ai prieteni slabi

Nu e nimic în neregulă ca doriti să aratati ca si prietenii voastri in forma, dar problema este, atunci cand iesiti pentru a mânca împreună, tu copiezi obiceiurile lor alimentare. Într-un fel credeţi că, "dacă ei pot sa manance mult si sa nu se ingrase, atunci eu de ce nu pot?" Dar tu nu esti ei, şi tu nu ai metabolismul lor sau programul lor de antrenament .

Te uiti la televizor prea mult

Studiile arată cei care văd reclame cu alimente se ispitesc mai repede. Se pare că publicitatea si stresul de la filmele thriller conduce la supraalimentare, de asemenea. Dacă acest lucru sună familiar, e timpul pentru reducerea vizionarii TV.

Nu dormiti suficient

Când organismele noastre nu primesc suma corectă de somn, doi hormoni legati de greutate sunt afectati - Leptina si ghrelina. Acesti hormoni sunt responsabili pentru controlul apetitului si a face sa te simti plin. Când nu dormi suficient, aveţi o scădere de leptina, hormon care spune creierului care aveti suficientă hrană şi o creştere în ghrelina, hormon care declanşeaza foamea.
LaFemme