Regim Anda Adam

Photobucket


Anda tine din cand în cand si cate o cura de slabire pe care o recomanda tututuror:

“Asta fac cam de 3 ori pe an, însa nu o consider dieta ci perioada de definire. În general mananc foarte “curat” (fara grasimi, sosuri, prajeli etc.) dar la fiecare 3-4 luni am o luna în care alimentatia mea se bazeaza pe o cantitate mare de proteine si cat mai putini carbohidrati. De exemplu:

ora 10 - un ou cu 2 felii de sunca
ora 12 - înca un ou fiert cu 2 felii de branza topita fara grasime
ora 15.00 - piept de pui cu salata de varza
ora 18.00 - un gref
ora 21.00 - un iaurt

Regimul lui Oana Lis

Photobucket



Doamna Lis s-a hotarat, de gura lumii, sa dea jos cele cateva kilograme "buclucase", marturisind ca deja a eliminat dulciurile si fainoasele din alimentatia sa, cu toate ca ii este greu, mai cu seama datorita ritmului de viata pe care il are.

"Se considera ca o slabire sanatoasa este undeva pe la jumatate de kilogram pe saptamana. Este un regim care iti poate furniza si necesarul de substante nutritive si care, in acelasi timp, iti poate asigura si un deficit de calorii astfel incat sa arzi din rezerve, adica sa slabesti. Daca te duci prea jos cu numarul de calorii si incerci sa slabesti prea repede, corpul va reactiona ca si cum ar fi intr-o stare de infometare si va tine de rezervele respective.

Deci de unde sa taiem? Specialistul ne spune ca sunt doua curente mari pe plan mondial - unul care ne indeamna sa taiem din grasimi si altul care ne spune sa taiem din carbohidrati, adica din fainoase, dulciuri, cartofi. Care pot fi consumate, insa in cantitati mici si numai din cand in cand. Este vara, asa ca cine vrea sa dea cateva kilograme jos, tinand o dieta sanatoasa, poate apela la salate, fructe proaspete (consumate insa cu masura), branza, iaurt, peste. Nu uitati insa, ca o dieta sanatoasa trebuie sa va asigure si necesarul de proteine (carne si oua) pentru a va pastra pielea ferma dupa slabire.

Cum a slabit Laurette 5 kilograme

Photobucket



Niciun manechin nu risca sa urce pe podium fara a avea silueta corespunzatoare. Si daca Andreea Spataru a dezvaluit secretul ei, pepenele rosu, Laurette vine si completeaza reteta cu kiwi si... fructul pasiunii.

"Am eliminat prajelile si sosurile si am mancat foarte multe lactate si carne slaba la gratar. Am inlocuit masa de seara cu fructe, in special fructul pasiunii, pepene si kiwi", a dezvaluit Laurette pentru .

Urmand aceasta dieta cu strictete, Laurette a reusit sa arda cinci kilograme in numai doua saptamani, putand sa paseasca acum cu incredere pe catwalk.

Valentina Pelinel a slabit 8 kg

Photobucket


Valentina Pelinel, sotia politicianului Cristian Boureanua slabit 8kg si a dat fuga la nutritionist ca sa le dea jos.

M-am hotărât să merg la nutriţionist, la doamna Anda Avramescu, şi după trei luni am reuşit să scap de 8 kg. Fac şi foarte mult sport, aerobic şi power-plate, nu mănânc nimic cu patru ore înainte de culcare, iar dulciurilor le-am şi uitat gustul. La început a fost mai greu, dar acum m-am obişnut şi a devenit un stil de viaţă, nu o corvoadă.

Iata secretle curei de slabire a lui Valentina Pelinel:

1. 150 g carne albă: Valentina are voie să consume doar pui, curcan, peşte şi fructe de mare

2. Doar două fructe pe zi: Fructele trebuie considerate dulciuri. Sunt interzise bananele, strugurii şi prunele

3. Lactate degresate: Sunt uşor de găsit în magazine şi există o gamă variată: iaurt, sana, lapte, urdă, brânză de vaci

4. Legume cât cuprinde: Ideale în curele de slăbire. Valentina le consumă crude şi pe grătar şi neapărat "colorate"

5. Nu are voie: Vedeta are interzis să consume ciocolată, prăjituri, alcool, paste, prăjeli şi sucuri

6. I s-a recomandat: Să asocieze dieta cu sportul, să ia ultima masă cu patru ore înainte de culcare şi să se hidrateze

Dieta lui Mihaela Radulescu

Photobucket


Cum a slabit Mihaela Radulescu? Iata secretele curei de slabire:

1. Trei mese principale zilnic

2. 15-30 minute pentru fiecare masa, in care sa nu se desfasoare nici un alt fel de activitate

3. Fara rontaieli intre mese

4. Fara produse de tip fast- food, prajeli, sosuri cu maioneza, tocaturi

5. Renuntarea in familie la uleiul de gatit si la toate produsele ce implica folosirea acestuia, cu exceptia a 1-2 lingurite de ulei crud pentru salate

6. Fara produse de cofetarie sau patiserie

7. Nu consumati zahar. Folositi indulcitori

8. Fara bauturi racoritoare cu zahar si fara alcool

9. Tratati fructele ca si pe dulciuri. Limitati-va la un fruct pe zi

10. Mancati carne slaba de orice fel, produse lactate slabe, peste, oua, fainoase si cereale, orez, legume cat mai multe, toate gatite cat mai simplu. Ciorbele si condimentele (usturoiul in special) sunt ideale in curele de slabire.

Dieta lui Gabriela Cristea

Photobucket



Am slăbit, se vede şi la cântar, şi la hăinuţe. Nu am ţinut o cură de slăbire propriu-zisă, ci mai mult una de hidratare. În fiecare dimineaţă, înainte de a mânca, beam doi litri de apă plată la temperatura camerei. Urma micul dejun, pentru că nu pot să trăiesc fără să mănânc dimineaţa. Şi toată ziua mai beam încă doi litri de apă. Doamna la care mă duc la masaj îmi spune: «Nu ştiu ce faci, dar ţine-o tot aşa»”, a dezvăluit Gabi pentru revista Ce se întâmplă, doctore?.

Dieta minune? Cum spunea ea, patru litri de apă pe zi, legume crude sau pe grătar, carne de cel mult două ori pe săptămână, lactate fermentate (iaurt, sana, chefir) şi lapte. Apoi, vara merge zilnic la piscină, iar în celelalte anotimpuri – cel puţin 20 de minute la stepperul de acasă.

Deşi căsnicia i-a adus kilograme în plus, vedeta le sfătuieşte pe femei să se mărite. Dar să nu aştepte prea mult. „Dacă eşti cu cineva şi nu te-a cerut de nevastă după un an şi jumătate, fugi mâncând pământul pentru că nu o să te mai ceară”, crede Gabi. Un principiu care pare bun, de vreme ce astfel şi-a găsit ea fericirea alături de omul de afaceri Marcel Toader.

Mai departe ...

Adriana Bahmuteanu a slabit 20 kg in trei luni

Photobucket


Când vine vorba despre diete, ambiţia vedetelor poate depăşi orice limită. Adriana Bahmuţeanu este cel mai bun exemplu.

Din luna august şi până acum, vedeta a reuşit să scape de 20 de kilograme. Încă nemulţumită de felul cum arată, prezentatoarea vrea să mai dea jos încă 10 kilograme pentru a ajunge la 57, greutatea perfectă pentru cei 1,68 metri ai ei.

Partenera de viaţă a lui Silviu Prigoană a urmat dieta Montignac sau dieta disociată, care nu permite asocierea la aceeaşi masă a glucidelor, lipidelor sau proteinelor animale. „Alimentaţia mea zilnică e alcătuită din doi morcovi cruzi, un ardei, pui la grătar, o salată cu ulei de măsline, ouă fierte, o supă. Mănânc maximum două felii de pâine neagră, cafeaua o îndulcesc cu miere, iar de băut, beau apă plată. Nu mai mănânc prăjituri, pâine albă, cartofi, porumb, nu mai beau bere. Însă dacă mi-e poftă de ceva, nu mă abţin, că e mai rău”, a declarat vedeta .

Mesele principale sunt obligatorii, iar în plus mai pot fi luate şi două gustări. „Fructele consumaţi-le cu cel puţin o oră înainte sau după masă, iar de zahăr, dulciuri, pâine, paste, orez, cartofi nu vă apropiaţi! Nici de alcool! Dacă beţi cafea, treceţi pe una fără cofeină. Şi, orice ar fi, nu vă înfometaţi! Super la regimul acesta e faptul că nu există meniuri prestabilite”, le-a sfătuit Adriana Bahmuţeanu pe cele dornice să încerce.

Şi Roxana Iliescu a reuşit să scape de 16 kilograme în patru luni, urmând acelaşi regim. Cu aşa voinţă, nici nu e de mirare că vedetele nu se tem să devină mame. Se pare că au descoperit secretul recuperării siluetei în timp record.

Alimente surprinzatoare bogate in grasimi

Photobucket


Incercati sa slabiti si incercati sa consumati cat mai putine calorii. Dar exista o gramada de produse alimentare care multa lume are perceptia ca ar fi slabe in calorii dar de fapt au multe calorii si pe deasupra sunt bogate in grasimi.

Unul din aceste alimente ar fi iaurtul cu fructe(ex. Yoplait cu zmeura) care are un continut foarte ridicat in zahar si grasimi saturate. Si astfel consumand un mic iaurt ca si gustare sau mic dejun, vedeti ca nu slabiti deloc si va mai intrebati oare de ce.

Un alt produs care contine multe calorii si grasimi sunt plicurile de cafea cappuccino sau 3 in 1. Poate fi suprinzator, dar consumand 2 cafele, iti faci 1/4 din plinul de energie si calorii. Un plic de cafea contine 12 g grasimi saturate.

Laptele integral nu este pentru dieta, contine 5 g grasimi saturate. Incercati laptele fara grasimi multe cel putin 2 g. Popcornul la microunde cu diferite toppinguri este iar o adevarata explozie de calorii.

Asa ca fi mai atenta cu micile gustari sau bauturi care consumate la diferite momente si ocazii, fara sa-ti dai seama, nu te ajuta deloc sa slabesti chiar daca tu ti dieta.

Exercitii simple de slabit

Cele mai bune exercitii de slabit nu sunt cele mai complicate cum ati crede ci cele mai simple.

Un top al celor mai eficiente exercitii de slabit ar fi:

1. Flotari, cel putin 20 pe zi. Sunt bune pentru brate si spate.

Photobucket

2.Cu mainile la ceafa, aplecari in jos de cel putin 30 de ori.  Sunt bune pentru un abdoment plat si coapse slabe.

Photobucket

3. Suirea repetata pe un scaun, ca si in poza de mai jos de cel putin 20 de ori. Pentru subtierea piciorului.

Photobucket

4. Din pozitia cu un picior indoit in spate, in pozitia aplecat inainte cu piciorul intins in spate de cel putin 10 ori

Photobucket

5. Din pozitia cu mainile usor indoite in pozitia cu mainile intinse in sus de cel putin 30 de ori. Sunt beneice pentru muschii maini si tonifierea sanilor.

Photobucket

6. Intins pe spate si ridicarea concomitenta a picioarelor si trunchiului. Ideale pentru un abdomen plat

Photobucket

Zaharina

Zaharina este ceva de care a auzit toata lumea. Cine nu a văzut pachete roz de Sweet-n-Low aşezate pe un contor de restaurant? Cine nu-şi aminteşte poveştile pe la mijlocul anilor 70, potrivit căreia cancerul era legat de utilizarea a zaharinei? Dar care este povestea reala?

Zaharina este cel mai vechi cunoscut înlocuitor de zahăr. Acesta este utilizat la bauturi racoritoare, este vânduta în pachete pentru utilizare în ceai şi cafea. Aproape toată lumea în vârstă de peste 20-ani folosit-o cel puţin o dată.


În 1977, Food and Drug Administration (FDA) cere ca orice produs alimentar care conţine zaharină sa fie etichetat cu avertismente despre potenţiale pericole pentru sănătatea dumneavoastră. Etichetele au spus: "Utilizarea acestui produs poate fi periculos pentru sănătatea dumneavoastră. Acest produs conţine zaharină, care a determinat cancer la animalele de laborator."


Avertismente au fost rezultatul studiilor efectuate de către FDA si au arătat că utilizarea pe termen lung a zaharinei era legată de cancerul de vezica urinara. În 1978 şi 1979, a Institutului Naţional al Cancerului a efectuat un studiu care a ajuns la concluzia că utilizarea regulata a zaharinei a fost legată de cancer al vezicii urinare.


Utilizarea constanta a fost definită de către Institutul Naţional al Cancerului ca si consumarea de două sau mai multe portii a unei băuturi care contine zaarina.

Din păcate, înlocuitori pentru zaharină sunt la fel de nocivi ca si zaharina. De fapt, aspartamul (NutraSweet )şi sucraloza (Splenda) ar trebui să fie evitate .

Diete si cure de slabire cu sucuri

Photobucket


Dietele cu suc nu sunt cu adevarate diete. Ele sunt posturi. Posturile cu suc , de obicei se fac pentru a îmbunătăţi metabolizarea, detoxifierea corpului si cresterea energiei.

Posturi cu sucuri de legume(morcovi,rosii) şi sucuri de fructe(mere, ananas,struguri etc.) unele diluate cu apă plata. Toate alimentele sunt interzise, cu excepţia sucurilor. Dieta durează de la una la cinci zile, deşi unii oameni le duc pana la treizeci de zile sau mai mult.


Dieta cu sucuri, pe termen scurt duce la pierderea în greutate din cauza aportului caloric scăzut. Cu toate acestea, o mare parte din pierderea in greutate este de greutate de apă, care este rapid recăpătata după ce se termină repede. Reţineţi că cele mai multe persoane care folosesc sucuri, nu încearcă pierderea în greutate, dar sunt în căutarea de intinerire, curatire interne, precum şi alte beneficii.


Dezavantajul dietei pe termen lung este lipsa de proteine, grăsimi, precum şi alte elemente nutritive de fapt provoca letargie, stare de slăbiciune, şi chiar şi confuzie mentală.
LaFemme