Dieta cu nuca de cocos




Grăsimile din nuca de cocos sunt metabolizate diferit faţă de alte grăsimi , care în loc de a fi depozitate sunt folosite pentru energie imediată. De asemenea, aceste grăsimi pot creşte metabolismul şi au multe alte beneficii de sănătate, cum ar fi îmbunătăţirea funcţiei tiroidiene, probleme digestive şi efecte antivirale.

În plus faţă de accentul pus pe dieta cu ulei de nucă de cocos, sunt prevăzute informaţii pentru a ajuta la identificarea problemelor de sănătate specifice care pot fi legate de dieta , cum ar fi disfuncţia tiroidiană, tulburări digestive, toxicitate hepatică şi dezechilibrele de zahăr din sânge.


Există patru faze cu privire la dieta:

Faza 1 - 21 de zile pierdere în greutate

Implică trei mese şi una sau două gustări de zi cu zi, care sunt axate pe proteine slabe şi legume. Cerealele, dulciurile si fructele de cele mai multe sunt strict evitate. Se poate aştepta la o pierdere în greutate de cel puţin 10 kg în timpul acestor de 21 de zile de dieta.

Faza 2 - curatare

Această etapă este axata pe utilizarea de bauturi de curăţare bazate pe legume si fibre care sunt proiectate pentru a curăţa organele interne.

Faza 3 - Introducerea de carbohidrati sănătoasi

Celor care tin dietă li se permite să reintroducă cereale integrale, fructe şi anumite cantităţi limitate de legume amidonoase.

Etapa 4 - Întreţinere

Această etapă este conceputa pentru a menţine pierderea in greutate, o dată ce obiectivul a fost atins. Anumite alimente, cum ar fi dulciurile, alcoolul şi unele fructe sunt încă strict evitate.

În fiecare etapă a dietei se recomandă a consuma două-trei linguri de ulei pur de nucă de cocos. Puteti sa le incorporati în piureuri , sosuri pentru salate şi sosuri.

Mic dejun

Ouă cu legume prajite în ulei de nucă de cocos

Gustare

6 nuci de macadamia

Prânz

Salata de spanac cu nuci de pin şi avocado

După-amiaza gustare

Ţelină şi brânză de capră

Cină

Peşte la gratar cu orez brun
Salata de ledume cu ulei de nucă de cocos

Seara gustare
12 migdale

Dieta impotriva acneei




Acneea (cosurile) are anumita relatie cu hrana, cu toate acestea nu există o cercetare credibila între anumite grupuri de produse alimentare şi acnee. Ca un suferind de acnee, este un proces de încercări şi erori. Cu toate acestea, există o serie de orientări care pot fi utile.

Alimentele cu grăsimi saturate pot contribui la tenul gras. Grasimile saturate se găsesc în cele mai multe produse de origine animală - cum ar fi carne, produse lactate, şi păsările de curte. Cu toate acestea, organismul are nevoie de esenţialele a altor acizi graşi - cum ar fi uleiul de peşte.

Unii cred că un aport mare de calorii poate duce la creşterea concentraţiilor de hormoni, şi, ulterior, la acnee.

Mulţi cred că există o relaţie directă între a manca ciocolata si acnee . Totuşi, aceasta este nedovedita - cu toate că ciocolata are un procent ridicat de grasimi saturate.

Un consum mai mare de proteine pot ajuta la controlul acneei. Acest lucru este datorat cu producţia scăzuta unei enzime care poate provoca productia de sebum, creşterea si colmatarea a porilor.

Unii oameni au constatat că Vitamina A şi Zincul au ajutat in lupta cu acneea. În plus, ceaiul verde ar putea fi, de asemenea, inclus în dieta (deoarece duce la o scădere a producţiei de androgeni).

Nivelurile ridicate de iod din dieta au impact la unele persoane care suferă de acnee -care provoacă focare noi de acnee. Reţineţi că produsele alimentare sarate ,cum ar fi chips-uri, etc, conţin niveluri ridicate de iod şi ar trebui să fie evitate.

Dieta cu grapefruit





Datorita compozitei sale, grapefruit-ul te poate ajuta sa slabesti prin simpla sa includere in dieta ta de fiecare zi. Studii efectuate peste ocean au demonstrat faptul ca, pentru a pierde cateva kilograme in plus este suficienta consumarea unei jumatati de grapefruit sau a sucului provenit din acesta inainte cu jumatate de ora de fiecare masa principala a zilei.


Dieta este recomandata pentru ca este eficienta în sensul ca se pot pierde 6-10kg într-o saptamâna dar nu este tocmai indicat sa o urmezi pe termen îndelungat .

Iata în ce constau mesele pe durata unui astfel de regim de slabit:
Micul dejun cuprinde o jumatate de grapefruit si o cana de ceai sau cafea neîndulcita;
La prânz te poti delecta cu o jumatate de grapefruit si doua oua. Poti aduce un plus de savoare cu o salata de rosii si castraveti cu verdeata, otet sau lamâie; mai ai dreptul la o felie de pâine prajita si o cana ce ceai neîndulcit sau apa;
Cina este mai bogata propunându-ti alta jumatate de grapefruit, 100-200g de carne (pui, vita), o rosie cu verdeata, otet sau lamâie totul udat din belsug cu o cana de ceai neîndulcit sau apa.

Consumul sporit de lichide - minim 2 litri de apa plata sau ceai neindulcit pe zi - este obligatoriu.

Dieta cu fructe de mare



Fructele de mare proaspete reprezinta o sursa excelenta de proteine, minerale si de vitamine precum complexul vitaminic B.

Desi nu o dieta prea ieftina, dieta pe baza fructelor de mare este considerata de unii specialisti in diete drept una dintre cele mai eficiente metode pentru a slabi usor si sanatos.

Aceasta dieta se refera pe langa stridii, homari, crabi, scoici si la plantele comestibile din mari si oceane: diferite alge si salate.

Este de preferat ca aceste produse sa fie preparate fie prin aburire, fierbere sau afumat, in unele cazuri putandu-se consuma chiar si crude. De evitat sunt gratarele si prajelile de acest tip.

O dieta cu fructe de mare ajuta in controlul greutatii si pe termen lung previne aparitia unor afectiuni cardiace. In plus, o astfel de dieta este una dintre caile catre un stil de viata sanatos.

Printre motivele pentru care aceste alimente se afla in topul celor mai sanatoase produse se numara si faptul ca proteinele continute sunt mult mai usor absorbite de organism. Acest lucru transforma fructele de mare intr-o excelenta alegere alimentara pentru persoanele de toate varstele.

Ana Maria Prodan a slabit 32 de kilograme




Mamă a trei copii, Ana Maria Prodan nu vrea să renunţe la statutul de cea mai sexy femeie din fotbal.

Chiar dacă au trecut doi ani de la ultima sa apariţie în Playboy, impresara Ana Maria Prodan (37 de ani) se mândreşte că a rămas la fel de apetisantă ca atunci. “În urmă cu un an, înaintea naşterii celui de-al treilea său copil, cântăream 88 de kilograme”, povesteşte Ana.

Apoi soţia lui Laurenţiu Reghecampf completează: “Am ajuns în prezent la 57 de kilograme şi mi-am propus să mai dau jos încă două”. Sexy-impresara conchide: “Este firesc pentru orice femeie ca după ce a născut să încerce să îşi revină la forma iniţială. Eu nu am de gând să mă folosesc de o scuză ca asta, ca să rămân grasă. Mănânc numai salate şi grătar, iar de prăjituri nu mă ating. Nu că nu mi-aş dori, dar Laurenţiu îmi dă peste mână de fiecare dată când mă prinde în preajma dulciurilor”.

Anna Lesko nu tine dieta




Binecuvântată de Mama Natură cu un metabolism aparte, basarabeanca susţine că îşi permite satisfacerea oricărei pofte culinare. Oridunde şi la orice oră din zi sau din noapte.

Odată, de exemplu, după un concert, i s-a făcut poftă de fasole şi le-a comandat ospătarilor plătiţi de organizatori să îi facă pe plac. „Era patru dimineaţa. Mănânc tot ce poftesc”,

Dieta cu ananas




Exista un fruct ce ne poate ajuta sa scapam de  surplusul nedorit intr-un timp scurt si foarte usor. Vorbesc de ananas, fructul cu o culoare asemanatoare mierii de albine, care mai ca te tenteaza sa-l savurezi de cum il vezi.

O cana obisnuita in care putem adauga bucati de ananas contine in jur de doar 75 de calorii, dar important este ca acest frunct contine substante ce ne ofera elementele esentiale pentru a nu mai simti senzatia de foame la fel de acut ca in mod obisnuit.

Fructul are insa si cateva calitati ce ii pun in valoarea calitatea de medicament naturist:
- are actiune diuretica, eliminand substantele ce se gasesc mult peste cantitatea necesara;
- diminueaza efectele nedorite ale celulitei;
- ajuta la grabirea procesului de vindecare in cazul arsurilor si ranilor deschise;
- are efect antiinflamatoriu;
- hidrateaza pielea, de aceea il poti folosi si in loc de masca;
- antioxidantii pe care ii contine impiedica procesul de imbatranire;
- sistemul imunitar este intarit;
- stimuleaza arderea grasimilor;
- curata caile respiratorii.

Dieta lui Beyonce




Beyonce nu este tocmai un model de femeie trasa prin inel. Este mai degraba un icon al femeii voluptoase si mândre de ce i-a dat natura, cucerind prin forme si nu prin subtirime.

Beyonce a reusit sa piarda 9kg în doua saptamâni respectând meniul urmator combinat cu sport din belsug si apa cât cuprinde.

Înainte de începerea dietei propriu-zise este nevoie de o zi de detoxifiere în care vei consuma urmatoarele:

• la trezire un pahar de limonada (apa, lamâie stoarsa, sirop de artar si piper Cayenne, fara zahar sau alte chimicale)

• micul dejun: salata de fructe (capsuni sau fragi, cirese, mar, para, iaurt dietetic si migdale nesarate),

• gustare: un pahar de limonada, o banana, seminte de floarea soarelui sau de dovleac neprajite;

• prânz: salata din orice legume asezonata cu suc de lamâie;

• gustare: un pahar limonada, un morcov, o ridiche sau un castravete;

• cina: peste la gratar cu legume fierte

• cu o ora înainte de culcare: un pahar de limonada.

Luni: începi ziua cu un pahar de apa fierbinte în care adaugi sucul a 2 lamâi; la micul dejun: un bol de salata din orice fructe, 1 iaurt dietetic si un pahar lapte degresat sau de soia; gustarea va consta în 8 migdale nesarate; prânzul va cuprinde supa de legume, 1 felie de pâine neagra si brânza gratinata; o alta gustare cu 2 prajituri de ovaz, o rosie si o felie telemea de vaci; cina cu pui sau peste cu legume la gratar si 2 piersici plus un pahar de limonada.

• Marti: începi cu aceeasi bautura ca si luni, continui cu 1 ou fiert, 2 felii pâine neagra cu margarina, o rosie, un mar, un pahar lapte degresat sau de soia la micul dejun, 2 caise, câteva alune nesarate si 1 pahar de suc natural de mere ca gustare; o salata asortata cu andive la prânz, o felie de telemea de vaci, 1 prajitura de ovaz si capsuni la a doua gustare, legume fierte si o banana la gratar cu ciocolata neagra topita la cina.

• Miercuri: aceeasi bautura calda de dimineata; la micul dejun capsuni, 2 nectarine si paharul de lapte degresat sau de soia; o gustare pe baza de salata de fructe si alt pahar de lapte; la prânz o salata asortata, o felie de pâine neagra cu margarina si 1 iaurt; alta gustare cu seminte neprajite si struguri si ziua se încheie triumfal cu somon cu suc de lamâie si legume la cuptor, plus o înghetata de ciocolata cu nuci.

• Joi: iar bautura calda, milkshake de banane la micul dejun, fructe proaspete sau uscate la prima gustare, salata asortata cu cartofi fierti si telemea de vaci, o para sau o piersica la prânz, morcovi, ridichi sau castraveti la a doua gustare, pui sau peste la gratar cu salata asortata si un mar copt la cina.

• Vineri: traditionala bautura, 1 ou fiert, o rosie si 2 felii de pâine neagra plus un bol de capsuni. La gustare alune nesarate si un pahar de lapte degresat. La prânz somon la gratar cu salata de castraveti si iaurt. La gustare o piersica, un strugure si seminte de floarea soarelui neprajite. La cina paste cu ton si fructe.

• Sâmbata: fiertura de dimineata, salata de fructe, 1 iaurt si un pahar lapte degresat la micul dejun; 1 nectarina si alune nesarate la gustare; salata asortata, un avocado si un mar la prânz, 1 felie de pâine neagra cu brânza gratinata la gustare. O omleta din 2 oua cu ciuperci si brânza de vaci degresata la cina. Desert. 1 banana si capsuni.

• Duminica: acelasi pahar cu apa fierbinte cu suc de lamâie, micul dejun cu un bol de lapte degresat cu cereale integrale sau fructe si un pahar cu suc natural de mere, gustarea cu rondele de morcovi si un pahar de lapte degresat, prânzul cu pizza vegetariana, gustarea cu salata de fructe, cina cu risotto cu pui si salata de fructe.

Dieta lui Andreea Spataru




Andreea Spătaru a tinut o cură de slăbire cu pepene roşu.

„Îmi place foarte mult la gust. Nu mănânc decât o masă pe zi şi, în rest, mănânc câte o felie sau două de pepene roşu”,

Dieta lui Andreea Banica



Andreea Banica a slabit 14 kg in 3 luni dupa nastere .

„In primul rand, urmez un regim alimentar recomandat de un specialist, o nutritionista care imi e si prietena. Am o lista mai mare, pe care o port cu mine, cu alimente pe care pot sa le consum si pe care nu am voie sa le consum deloc. Nu e o cura de slabire drastica, sa te faca sa cazi pe strada”.

Dar Andreea stie foarte bine ca dieta fara sport nu se poate, asa ca a apelat si la un antrenor personal. Totodata, timp de trei zile pe saptamana, ea se relaxeaza la o sala de masaj, unde ii sunt tonifiati muschii.

In plus, face si masaj special pentru zonele dificile cu grasime.

Dieta lui Nicoleta Luciu




Nicoleta Luciu a slabit 30 de kg acumulte in timpul sarcinii.

Cu toate ca nu i-a fost tocmai usor sa tina aceasta dieta, sa faca sport si sa-si alapteze baietelul, Nicoleta Luciu este foarte multumita de rezultate si, mai ales, de faptul ca acum nu mai trebuie sa tina regim si poate manca (aproape) tot ce isi doreste, fara sa mai ia in greutate.

Preparatele principale sunt supa de pui( cu foarte multe legume dar fara cartofi, paste si orez) si compotul de mere(fara zahar) care se pot manca in orice cantitate.

Dimineaţa - o cană mare de compot. După două ore, dacă îţi este iar foame, bea 300 ml de compot de mere.


La prânz şi toată după-amiaza - câte o porţie de supă de pui în care să fie şi o bucată de carne, ciocănele sau pulpe superioare, de pe care este important să scoţi pieliţele.

Seara la alegere, din aceste doua preparate.
Dacă la un moment dat crezi că nu mai poţi mânca atâta supă, încearcă un ardei iute şi îţi creşte pofta imediat.

 Nu sunt permise dulciurile sau painea.

Pilule de slabit Phentermine



Scăderea în greutate are un aliat cu Phentermine pastile. În conformitate cu revizori, aceasta pilula suprimă foamea, stimulează metabolismul şi dă o lovitură de energie. S-a constatat că, cu dieta şi cu exerciţiile fizice, s-au pierdut în cele din urmă kilogramele nedorite.

Phentermine pastile nu sunt fara efecte secundare. Puteţi avea nopţi nedormite, greaţă, tensiune arterială ridicată, şi multe alte reacţii adverse grave astfel încât asiguraţi-vă că va consultati cu medicul dumneavoastră înainte de a lua Phentermine pastile de slabit. Aceste pastile nu sunt pentru pacienţii cu probleme cardiace sau cu alte probleme de sănătate şi nu ar trebui să fie luate fără supraveghere medicală.

Reteta de slabit Montignac- Friptura de vita la cuptor

Ingrediente:
1/3 kg carne vita degresata,dezosata
1 ceapa mijlocie
2 morcovi taiati rondele subtiri
1 telina,taiata marunt
1 pahar de vin rosu sec(sau suc derosii)
1 lingura pasta de tomate
1 catel usturoi pisat
1 lingurita cimbru
3 fire patrunjel
1 frunza dafin
2 cuisoare

Mod de preparare:

Lasati carnea sa se fragezeasca mai julte ore in marinata aleasa din cele prezentate,intorcand-o din cand in cand.Puneti carnea marinata pe o folie de aluminiu cu care acoperiti fundul unei tavi pt friptura.Bagati-o sub grill pana se rumeneste bine pe toate partile.Stingeti grilul.Puneti in jurul carnii rondelele de morcov,ceapa si telina.Amestecati vinul (sau sosul de rosii),pasta de tomate,patrunjelul,usturoiul,cimbrul,dafinul, si cuisoarele si turnati totul peste carne.

Lasati la cuptor intre 2-3 ore.,pana cand furculita intra usor in carne.Scoateti carnea si legumele sin folia de aluminiu,aruncati foaia de dafin si cuisoarele,strecurati sosul intr-o craticioara,luati grasimea.Pentru servit,taiati carnea felii subtiri,puneti de jur imprejur legumele,turnati deasupra sosul.

Retete de slabit Montignac - Ficat cu ceapa

Ingrediente:
500 gr ficat de vita sau vitel taiat felii de ½ cm
2 cepe mijlocii,taiate rondele
2 linguri supa de vita
delicat
piper
cascaval ras

Mod de preparare:

Curatati ficatul de vene si de membrana exterioara si tamponati cu hartie absorbanta inainte de a-l taia felii.Intr-o tigaie de teflon fierbeti la foc iute ceapa in supa de vita,pana cand rondelele devin transparente.Adaugati feliile de ficat,sarea si piperul si lasati-le la foc pana cand ficatul capata o culoare frumoasa,bruna(cam 3 minute)
Inainte de a-l servi,presarati deasupra cascaval ras.

Slabeste 9 kg in 14 zile



LUNI
Dimineata: cafea (fara zahar sau lapte) si nimic altceva
La pranz: 2 oua fierte tari si spanac fiert (cu putina sare) - cat vrei (exclus paine)
Seara: 1 gratar (mare) de vaca cu salata verde si telina - cat vrei (exclus paine)

MARTI
Dimineata: cafea (fara zahar sau lapte) si nimic altceva
La pranz: 1 gratar (mare) de vaca cu salata verde si fructe - cat vrei (exclus paine)
Seara: sunca de Praga - cat vrei (exclus paine)

MIERCURI
Dimineata: cafea (fara zahar sau lapte) cu 50 gr. paine intermediara
La pranz: 2 oua fierte tari cu salata verde si rosii - cat vrei (exclus paine)
Seara: sunca de Praga si salata verde - cat vrei (fara paine)

JOI
Dimineata: cafea (fara zahar sau lapte) cu 50 gr paine intermediara
La pranz: 1 ou + morcovi fierti (sau cruzi) + Schwitezer - cat vrei (exclus paine)
Seara: fructe cu iaurt - cat vrei (exclus paine)

VINERI
Dimineata: cafea (fara zahar sau lapte) +morcovi cruzi, rasi cu lamaie si nimic altceva
La pranz: peste fiert + rosii - cat vrei (exclus paine)
Seara: 1 gratar de vaca + salata verde - cat vrei (fara paine)

SAMBATA
Dimineata: cafea fara zahar sau lapte + 50 gr. paine intermediara
La pranz: pui la gratar - cat vrei (exclus paine)
Seara: 2 oua fierte tari + morcovi cat vrei (fara paine)

DUMINCA
Dimineata: ceai cu lamaie si nimic altceva
La pranz: 1 gratar de vaca + fructe - cat vrei (exclus paine)
Seara: orice si cat vrei (mancarea preferata)

( NU alcool sau dulciuri)

LUNI se reia dieta pentru inca o saptamana

Dieta cu otet de mere



Otetul de mere fiind bogat in substante minerale si in enzime, modifica metabolismul si determina arderea grasimilor intr-un ritm rapid. In fiecare zi ai parte de trei mese si doua bauturi care sa determine arderea grasimilor.

Prima zi

Pranz

Se fierbe un ou tare, se lasa sa se raceasca si se curata. Se face un sos din doua linguri de otet d emere, o lingurita de miere, sare, piper, jumatate d elingurita de mustar si o ceapa mica taiata marunt. Se face o salata din 300g de salata verde, 3 rosii, 4 ciuperci taiate marunt si un ardei gras taiat in fasii, peste care se toarna sosul . Se consuma impreuna cu oul fiert, o felie de sunca fiarta (30 g) si o felie de paine neagra (60g).

Cina

Se curata 300 g de morcovi si se taie in felii de un cm. Se fierb apoi 15 minute, impreuna cu 50g prune uscate in 400 ml apa cu vegeta. Apoi morcovii si prunele se piseaza si se condimenteaza cu sare, piper si boia. se adauga doua linguri de otet de mere, o lingurita de branza de vaci si 30 g sunca, taiata felii si se amesteca toate. Se consuma impreuna cu o felie de paine neagra prajita.

A doua zi

Pranz

un piept de pui de 125 g se inabusa 10 minute cu o lingura de otet de mere, 125 g apap si o lingurita beteta intr-un vas acoperit. se curata doi morcovi, se taie felii si se fierb 8 minute alaturi de carne. Se adauga 50 g mazare si se mai lasa 5 minute. SE ia de pe focsi se lasa sa se raceasca. Se face un sos din 2 linguri otet de mere, 100 g iaurt, sare, piper si boia. Pieptul se taie felii, dupa care se amesteca cu legumele, cu sosul si cu o salta verde. SE poate consuma impreuna cu o felie de paine neagra.

Cina

Se ia o ceapa de marime medie, se curata si se taie marunt, dupa care se prajeste in o lingurita de ulei cu putin cimbru. Peste ele se pun 2 linguri de otet de mere si o lingurita de miere. Separat se amesteca doua linguri de bulion, o lingurita de veta, 100 ml de apa si se toarna peeste ceapa. Se lasa la foc mic timp de 4 minute, dupa care se condimenteaza. Se fierb 50 g paste in apa sarata, se clatesc si se strecoara. Se iau 2 linguri de ton din conserva (40g), se adauga la ceapa si se pun e din nou pe foc, pana se incalzeste. Sosul se toarna peste paste si pe deasupra se presara putin chimen.

A treia zi

Pranz

se amesteca cu un ou, 3 linguri de lapte, 3 linguri de cereale de ovaz, 2 linguri de otet de mere si o lingurita de miere. se curata doua mere mici de coaja si samburi si se taie felii. Jumatate din aluatul facut se toarna intr-o tigaie unsa cu margarina se aseaza deasupra, uniform, jumatate din cantiatea de mere. Se lasa sa se prajeasca pe o parte, se intoarce si se prajeste si pe partea cealalta. Cu aluatul si merele ramase se procedeaza la fel. Fiecare se umple cu cate 100 g branza de vaci amestecata cu doua lingurite de zahar. Se poate consuma atat rece cat si cald.

Cina

125 g peste se taie cubulete si se stropeste cu 2 linguri otet de mere. 50g de mazare si 30 g de orez se fierb intr-un vas cu 125 g de apa si o lingurita de vegeta. Cand este gata, se presara cu doua linguri de parmezan. pestele se prajeste in o lingurita de ulei si se consuma impreuna cu orezul si o rosie taita felii.

A patra zi

Pranz

Se curata 4 morcovi, 2 cepe medii, 75 g ciuperci, un ardei gras si doi dovlecei si se taie marunt. Morcovii si ceapa se calesc in o lingurita de ulei, apoi se adauga 4 linguri de otet de mere si 4 linguri de apa si se mai lasa 5 minute pe foc. separat se prajesc dovleceii si ardeiul gras. Se amesteca cu 2 linguri de otet d e mere si putin cimbru. Se adauga ciupercile si o lingura de otet de mere. Se amesteca toate si se consuma cu o felie de paine neagra.

Cina

Se caleste o ceapa mica cu trei frunzulite de salvie. Se adauga 3 linguri de otet de mere si 300 g de morcovi taiati felii. Se lasa la foc mic cateva minute dupa care se amesteca cu 150 ml apap, o lingurita de vegeta si 50 ml de lapte. Se lasa 5 minute pe foc. Separat se prajesc 125 g muschi d e porc timp de 5 minute intr-o tigaie unsa cu margarina si se condimenteaza. Peste morcovi se adauga 3 linguri de de fulgi de cartofi si se amesteca. se consuma impreuna cu carnea.

A cincea zi

Pranz

se fierb 40 g paste. se adauga 50 g de mazare si un morcov taiat marunt si se lasa toate la fiert. Apoi se strecoara si se lasa sa se raceasca. Se face un sos din 3 linguri de otet de mere, sare, piper, jumatate de lingurita de mustar si o ceapa mica taiata marunt. Pastele se amesteca cu legumele si cu sosul. Separat se face o salata din 4 rosii, 4 ciuperci si o salata verde.

Cina

Se fierb 40 g de orez. Se curata si se taie marunt 2 morcovi, 5 ciuperci, un ardei gras si doua cepe mici. toate legumele se prajesc in o lingura de ulei timp de 5 minute. Se adauga 3 linguri otet de mere, o linguita de miere, putin chili si trei linguri de ananas (din conserva) si se mai lasa pe foc inca 5 minute. 150 g muschi de vita se taie marunt, se prajeste separat si , la sfarsit se amesteca cu legumele si cu orezul.

Dieta cu mere



Se consuma zilnic 1 kg mere fara a mai manca si altceva. Se permite cafea fara zahar si cat mai multa apa. Marul este recomandat pentru ca are un efect calmant, racoritor, nutritiv, laxativ si slab caloric.

Dieta dureaza 3 zile in care puteti slabi 2 kg dar ideal ar fi sa o tineti doar o data pe luna.
LaFemme